17 °C Budapest

Jön a Facebook nagy meglepetése?

Pénzcentrum
2013. augusztus 20. 16:09

A Facebook egy olyan rendszer tesztelésébe kezd, amely több e-kereskedelmi fizetési mobilalkalmazáshoz ad közvetlen hozzáférést a közösségi oldal felhasználóinak- írja a finextra.com.

A Facebook egy olyan rendszer tesztelésébe kezd a következő hetekben, amely a programban részt vevő e-kereskedelmi fizetési applikációkat is elérhetővé teszi azoknak a Facebook felhasználóknak, akik korábban regisztrálták bankkártyájukat az oldalon. A felhasználók ezután facebookos azonosítójukkal és jelszavukkal léphetnek be a partneralkalmazásukba újabb regisztráció nélkül.

A lépéssel a közösségi oldal a PayPal által dominált e-kereskedelmi piacon vetheti meg a lábát. Tavaly a közösségi oldalt üzemeltető cég megszüntette virtuális pénzét, a Facebook Creditet, mert nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A cég azóta inkább az oldalon megvásárolható és a barátoknak küldhető ajándékutalványokra koncentrált, amelyeket csak meghatározott kereskedőknél lehet felhasználni.

NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 6. csütörtök
Brúnó, Renáta
40. hét
Október 6.
A mosoly világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?