Panoramic view about the Puskas Arena. stadion concert hall

Legalább 1 milliárd forintba került Azahriah tripla koncertje: ez dobta meg durván a költségeket

2024. május 26. 13:27

A 22 éves sztár menedzsere azt nyilatkozta, hogy Azahriah nem mindennapi ötletekkel állt elő díszletek  kapcsán. „Mindent ő talált ki. A legextrémebb ötleteket is igyekeztünk megvalósítani. Kettőt ebből elmesélnék: az egyik a két hatalmas kéz, ami egyenként körülbelül 700 kilós, hatalmas levágott zombikezek, amihez készült egy 88 oldalas statikai terv” – mondta el Tóth Gergely. A másik ötlet egy félmázsás búvárszobor volt, mely a közönség felett lebegett a Mariana árok című dal közben. A szervezők szerint a koncertek összköltsége az egymilliárd forintot is meghaladja.

Óriási lángoszlopok, konfettieső, lézershow, tűzijáték: látványos show-val kezdte meg tripla koncertsorozatát péntek este Azahriah a Puskás Arénában. A szervezők szerint a koncertek összköltsége meghaladja az egymilliárd forintot - hangzott el az RTL Híradóban. Pénteken kezdődött, szombaton folytatódott és ma este zárul Azahriah háromestés fellépése a Puskás Arénában, amelyre összesen több mint 130 ezer jegyet értékesítettek, vagyis a jegybevétel több mint 1,5 milliárd forint.

A fiatal énekes a koncertsorozat után valószínűleg pihenőt tart, de nyáron már jönnek a magyar és külföldi fesztiválos fellépések.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 17. hétfő
Laura, Alida
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem