28 °C Budapest
Zamárdi, 2023. augusztus 24.Azahriah (Baukó Attila) koncertje a Strand Fesztiválon Zamárdiban 2023. augusztus 24-én. A fesztivált augusztus 23. és 26. között rendezik meg a Balaton-parti településen.MTI/Vasvári Tamás

Rohamosan fogynak a jegyek a másodpiacon Azahriah tripla Puskás koncertjére

2024. május 24. 08:44

Péntekre virradóra jelentősen megcsappant a másodpiacon fellelhető jegyek száma Azahriah tripla Puskás Aréna koncertjére. A Pénzcentrum számításai szerint a korábbi 1,5-2% mára, a pénteki és a szombati nap esetében is bőven egy százalék alá esett a teljes értékesített mennyiség viszonylatában.

Miután a sajtó egy része tömegeket vizionált néhány napja, akik az utolsó pillanatban megszabadulnának a jegyüktől, péntekre virradóra jelentősen megcsappant a másodpiacon fellelhető jegyek száma Azahriah tripla Puskás Aréna koncertjére. Míg néhany napja is mindössze a teljes értékesített belépőszám 1,5-2 százaléka volt fellelhető, mára a belépőjegyek másodpiacát uraló Ticketswap nevű online felületen a felére esett a pénteki koncertnapra elérhető jegyek darabszáma.

Jelenleg (reggel fél 9 magasságában) a pénteki napra bő 500, a szombati koncertre 491, míg Azahriah utolsó Puskás koncertjére még bő 1000 belépő érhető el, ami a teljes értékesített mennyiség alig több mint 1 százalékát jelenti. A pénteki, illetve a szombati napok esetében pedig bőven 1 százalék aéatt van már a teljes házhoz viszonyítva a még elérhető jegyek száma. És rohamosan fogynak a jegyek, cikkünk írása közben is folyamatosan esett az elérhető darabszám. Íme:

Elérhető belépőjegyek Azahriah tripla Puskás Aréna koncertjére a Tiscketswap felületén 2024. 05. 24-én reggel 8:42-kor.Elérhető belépőjegyek Azahriah tripla Puskás Aréna koncertjére a Ticketswap felületén 2024. 05. 24-én reggel 8:42-kor.

Érdemes megnézni a hivatalos jegyértékesítő, a Broadway.hu oldalán is az elérhető belépőket. Itt az látszik, hogy a legtöbb kiemelt szektorban maximum 1-1 szabad helyet találni, egymás mellé szóló helyek nagyobb számban már csak a kevésbé optimális zónákban található. Összességében tehát elmondható, hogy a várakozások szerint közel teltházzal debütál majd Azahriah a Puskás Arénában, és egyelőre szombatra is így áll a dolog.

Erős az Azahriah márka a másodpiacon (is)!

Amúgy meglehetősen jól fekszik az Azahriah márkanév. Épp a héten számoltunk be róla, hogy miután debütált az Azahriah x Tisza cipő kollab, amit azonnal el is kapkodtak a rajongók, máris megjelentek az Azahriah nevével fémjelzett, sorszámozott copők és egyéb ruhadarabok az apróhiredtési oldalakon. A Tisza dropjáról, és márka marketingkampányáról a Pénzcentrum vlogja, a CashTag készített hosszabb anyagot:

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

NEKED AJÁNLJUK
A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 15. szombat
Jolán, Vid
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm