27 °C Budapest
European Union banknotes spread out

Kisemmizték vagyonából a világhírű színészt: hiába dolgozott meg érte, egy centről sem dönthet

2024. április 9. 16:14

Brutális, ölre menő vita folyik Alain Delon 245 millió euróra becsült vagyona körül, miután a francia színész gyermekei állítják, a művész éllettársa el akarja happolni előlük mesés örökségüket.

Hónapok óta zajlik a háború a legendás francia filmsztár, Alain Delon gyermekei és japán élettársa között. A bíróság az elmúlt napokban kiterjesztette a felügyeletet a már korábban gyámság alá helyezett 88 éves Delon felett, minden intézkedést kivettek a kezéből.

A 245 millió euróra becsült vagyon körüli vita érdekessége, hogy tavaly nyáron már összefogtak a testvérek – Anthony, Anouchka és Alain-Fabien Delon –, hogy kilakoltassák Hiromi Rollint, az egykori japán sminkest apjuk házából. Akkor a testvérek azt állították, hogy a nő el akarja vetetni magát a színésszel, és csak a vagyonára pályázik. A bíróság azonban elutasította a keresetüket, mert Rollin úgy nyilatkozott, hosszú távú és stabil kapcsolata van a színésszel. 

Később a testvérek szövetsége is fellazult, mivel tavaly év végén Anthony azzal vádolta meg Anouchkát, hogy lényeges egészségi információkat titkol el a család elől apjuk szellemi hanyatlásáról. Anthony azt állította, húga nem tájékoztatta a testvéreit arról, hogy édesapjuk az agyvérzése után öt kognitív teszten esett át egy svájci klinikán 2019 és 2022 között. Ezek szellemi hanyatlást mutattak ki nála, ami gyenge és sebezhető helyzetbe hozta az idős színészt. Emellett Anthony Delon azzal is megvádolta testvérét, hogy manipulálja apjukat, át akarja költöztetni magához Svájcba, hogy megszerezze a több száz millió euróra becsült örökséget. Anouchka mindezt azzal utasította el, hogy testvérei egyszerűen féltékenyek, és abszurd, illetve megalázó ahogyan bátyjai támadják őt.

Anthony Delon szerint apjuk végrendeletében egyébként kikötötte, hogy Anouchka örökli a vagyona felét, két fia pedig egy-egy negyedet. A nyilvánosság előtt a színész gyakran részesítette előnyben a lányát a fiaival szemben, többször nevezte kedvencének, amit a lány is előszeretettel hangoztatott.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 20. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/20. heti nyerőszámait. Nem volt telitalálatos szelvény, így a jövő héten a várható főnyeremény 1 miliárd 715 millió forint lesz a hatos...

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem