20 °C Budapest
Cityscape with Burj Khalifa, the tallest man made structure in the World at 828 meters, Downtown Dubai, Dubai, United Arab Emirates

Dubaji prostituáltakról vallott Görög Zita: ezek a magyar celebek nagyon nem modellek

2023. november 8. 18:04

Egy ideje felkapott téma, hogy a Dubajba modellkedni induló magyar lányok valójában prostitúciós tevékenységet folytatnak a közel-keleti városállamban. Erre bizonyosság persze nincsen, mert ha így is van, bevallani eddig senki nem vallotta. Görög Zita a Telexnek adott interjújában kifejtette a véleményét a modellként magukat beállító prostituáltakról.  

Most zajlik egy  per a "dubajozós" lányok szervezői kapcsán. Görög Zita pedig egy ritka őszinte interjúban vallotta be, mik is történnek ezeken a munkákon a dúsgazdag arabok keleti luxusvilláiban.

Azt gondolom, a szépségversenyek sokkal közelebb vannak a prostitúcióhoz, mint a high fashion. De vannak olyan ügynökségek, akik azt mondják, modelleket keresnek, ám ezt a bujtatott szörnyűséget viszont nem szeretem. Nekem a csendes prostikkal semmi bajom, akinek ez a választott életútja, ezért felrak egy hirdetést, vagy szájról szájra terjed a híre, és ebből él meg. Azzal van bajom, amikor ezek a prostituáltak elkezdenek celebeskedni, beülnek a reggeli műsorba, a nevük alá pedig azt írják, hogy 'modell'. Azzal ugyanis engem degradál.

- mondta korábban a modell az interjújában. Számos pletyka kering azokról a celebbé lett magyar nőkről, akik Dubajba jártak modellkedni, de, hogy valójában mit csináltak ott, az nem nyilvános. Azonban sokukat az igazság kiderítése érdekében tanúként idézték be a dubajozós szervezők perében, ugyanis erős a gyanú, hogy ezek a hölgyek nem csak fotózásokat vállaltak, hanem prostitúciós tevékenység részesei voltak. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem