33 °C Budapest
Computer hacker stealing information with computer

Milliókkal verte át "Martin Freeman" a magyar nőt: a házassága bánta végül

2023. május 4. 20:18

Milliókat utalt át egy netes csalónak egy magyar családanya, miután azt hitte, hogy az angol sztárral, Martin Freemannel beszélget hónapok óta. A csaló végül 5 millió forinttal károsította meg a nőt – számolt be az RTL.

Több mint ötmillió forinttal károsított meg egy bűnöző egy magyar családanyát, aki azt hitte, hogy Martin Freeman vette fel vele a kapcsolatot a Facebookon keresztül. A férfi azt hazudta neki, hogy befagyasztották a számláit, így pénzre van szüksége. A nő végül a jegygyűrűjét leszámítva minden ékszerét eladta és a házassága is tönkrement, mire rájött egy csalóval van dolga.

A nő még 2020 tavaszán posztolt egy, a színész arcéval és nevével fémjelzett Facebook-oldalra, ami után a „sztár” felvette vele a kapcsolatot. Csilla ezt teljesen normálisnak gondolta, hiszen szerinte a világsztár amúgy is szereti tartani a kapcsolatot a rajongóival, ráadásul angolul írt neki, így ez se keltett benne gyanút.

Végül elkezdtek chatelni, ahol a férfi szerelmet vallott neki, a nő pedig örömmel viszonozta azt. Később pedig nemcsak érzelmi, de pénzügyi függőség is kialakult közöttük. A férfi elhitette Csillával, hogy befagyasztották a dollár millióit, ezért szüksége van a nő pénzére. Ő pedig boldogan utalt neki, hiszen meggyőződése volt, hogy ez az összeg a pénz visszaszerzésére kell, ráadásul félt, hogy elveszíti szerelmét. Éppen ezért a jegygyűrűjét leszámítva minden ékszerét eladta és egy másfél milliós kölcsönt is felvett, hogy tudjon pénzt adni a bűnözőnek.

Végül rájött, hogy átverték és feljelentést tett. Ennek ellenére viszont nem szeretné, hogy lecsukják a férfit, ő csak a pénzét szeretné visszakapni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 18. csütörtök
Frigyes
29. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm