11 °C Budapest
golden bright sparkler four leaf clover luck symbol  isolated on dark black background. silvester new year birthday and celebration design pattern lotto lottery scandinavian lucky firework

Tízmilliók üthetik a markodat: csak ezt kell tenned hozzá, beindult az őrület

2023. február 3. 11:04

Formabontó kaparósokkal bővíti sorsjegy portfólióját a nemzeti lottótársaság, megérkezett az év első sorsjegycsaládja, a NEON. Ezekkel a szórakoztató, modernebb megjelenésű, esti, éjjeli programokat megidéző sorsjegyekkel nem csupán a már meglévő játékosoknak, hanem a fiatalabb korosztálynak is kedvez a Szerencsejáték Zrt. Az új NEON sorsjegyekkel – a kaparós árától függően – akár 75 millió forintot is lehet nyerni.

Három formában és színben, három árkategóriában, valamint három különböző főnyereménnyel várja a szerencsevadászokat a nemzeti lottótársaság legújabb sorsjegycsaládja. Az 500 forintos neon rózsaszín, az 1.000 forintos neon zöld, a 2.000 forintos pedig neon kék színű. A főjátékot mindhárom kaparós esetében az nyeri, aki 4 azonos szimbólumot talál valamelyik oszlopban vagy sorban a kaparófelület alatt. Az élményt további, egyszerűbb játékok és bónuszjátékok fokozzák. Az új NEON sorsjegyekkel – az árától függően – 25, 50, vagy akár 75 millió forintot is lehet nyerni.

A Szerencsejáték Zrt. termékportfóliójában 2022-ben is taroltak a sorsjegyek. A nemzeti lottótársaságnál az 500 forintos árkategóriából fogy a legtöbb, csak tavaly közel 70 millió kaparóst vásároltak belőle. A legnagyobb kiugrást azonban a 2000 forintos kategória hozta tavaly, 2021-hez viszonyítva 26%-kal többet vásároltak belőle a játékosok.

A Szerencsejáték Zrt. felmérése szerint szélesedik a vállalat vásárlóköre, a kutatásból pedig az is kiderült a 30 év alattiak számára a sorsjegyek a legvonzóbbak a nemzeti lottótársaság játékai közül. A 2023-as év első sorsjegycsaládjának megjelenését éppen ezért a fiatalok vidám, vibráló stílusa ihlette.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem