4 °C Budapest
micropohe stage

Nehéz gyerekkoráról vallott az X-Faktor felfedezettje: sokszor ruhát sem tudtak venni neki a szülei

2022. október 10. 21:02

Hosszú utat járt be Krága René, az X-Faktor felfedezettje, amíg Herceg Erika csapatában szombaton bejutott a Mentorházba. A fiatal tehetség mélyszegénységben nőtt fel, de a családjával együtt küzdött azért, hogy jobb körülményeket tudjanak teremteni.

Gyermekkoráról beszélt az X-Faktor felfedezettje, Krága René, aki nehéz körülmények között nevelkedett. Mint mondta, szülei szinte egyszerre veszítették el állásukat, emiatt mélyszegénységben éltek a felvidéki kisváros lakótelepén. Miután szülei megelégelték a helyzetet, a 15 éves Renét nagyszüleire hagyták, ők pedig Bécsben vállaltak munkát.

René nagyszülei közül is csak nagymamája tudott munkát vállalni, így gyakran nem volt pénzük ruhákra.

Turkálókból meg adományokból volt csak ruhám. Emlékszem, ha a suliban valaki, akinek jobban ment, kapott egy jó sportzakót, akkor azt körbeadtuk, és mindenki lefényképezkedett benne

- vallott ezekről az évekről René a Story magazinnak. Mint mondta, később Bécsbe költözött, itt fejezte be tanulmányait. It korengedménnyel vették fel az iskolába, az érettségit esti tagozaton szerezte meg, ma pedig már Bécsben is dolgozik, mint énektanár.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Amit elértem, sokáig csak álomnak tűnt

- mondta René.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 4. játékhéten

Kihúzták a Hatoslottó 2023/4. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így az 5. héten 360 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatos...

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 1. szerda
Ignác
5. hét
Február 1.
A civilek napja
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?