1 °C Budapest
Benjamin Franklin. Qualitative portrait from 100 dollars banknote

Nagy bajban van Berki Krisztián özvegye: miből él majd Mazsi?

2022. június 16. 18:03

Anyagi bizonytalanság is morzsolja Berki Krisztián özvegye, Renáta erejét. Nem csak néhai férje adósságait kell rendeznie, de egy leendő üzleti partnere is cserben hagyta: nem tudott várni rá tovább.

Berki Krisztián váratlan halálát követően özvegye, Berki Renáta igyekszik a férje után maradt adósságokat rendezni. A Blikk úgy tudja, az özvegy új lehetőségekkel is számolt a közeljövőben: egy babaúszással kapcsolatos vállalkozást indítottak volna Mattesz Csillával, akihez lányát is hordta úszni.  A vállalkozás azonban mégsem valósult meg.

Egy a lapnak nyilatkozó ismerős szerint Mazsi sokáig gondolkodott, időt kért, nem volt még ereje üzleti dolgokkal foglalkozni komolyabban. Csilla várt rá, ameddig csak tudott, de végül nem tudta tovább húzni a dolgot, ezért mással indította el a vállalkozást. Ez egy nehéz döntés volt Csilla részéről, de úgy érezte, lépnie kell. A korábban közösen meghirdetett táborukat is azonnal lemondták a tragédia után.

Korábbi vállalkozása, egy cukrászda, amelyet szülei hagyományát folytatva nyitott Budapesten, már három éve bezárt, influenszerként a jövője bizonytalan.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 3. vasárnap
Ferenc, Olívia
48. hét
December 3.
Advent (2.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm