20 °C Budapest
Ő Vajna Timi vőlegénye: hatalmas gyémántgyűrűvel jegyezték el

Ő Vajna Timi vőlegénye: hatalmas gyémántgyűrűvel jegyezték el

2021. augusztus 13. 08:15

Eljegyezték Vajna Tímeát: hatalmas gyémántgyűrűt kapott barátjától. Andy Vajna özvegye az Instagramon kedvesét is megmutatta.

Eljegyezték Vajna Tímeát – minderről az érintett tett bejelentést az Instagramon, ahol kedvesét is megmutatta.

„Beleszeretni a legváratlanabb emberbe a legváratlanabb időben. Nem gondoltam, hogy készen állok erre, de annyira jó voltál hozzám” – írta Andy Vajna özvegye, aki az Instagramon a párját is megmutatta, a képeket lehet kapozgatni is:

A producer halála után már volt egy kapcsolata a magyar modellnek, azonban Zolival március 8-án bejelentette, hogy szakítottak. Már előtte is sejteni lehetett, hogy nincs minden rendben a kapcsolatukban, hiszen már Valentin napon is egyedül osztott meg képeket a közösségi oldalán.

Később kiderült az is, hogy a pár már az esküvőt is tervezte, ezt Vajna Tímea nagymamája Marika árulta el a Borsnak. A nagymama, mikor megtudta, hogy véget ért unokája és Zoli kapcsolata, megkönnyebbült, ugyanis szerinte a modell körül legyeskedő férfiak „Andy Vajna kisujjáig sem érnek fel”. Végül nem volt esküvő, helyette egy méregdrága nyaralásra utazott el a pár.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 20. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/20. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 21. héten már  1 milliárd 390 millió forintért játszhatnak a játékosok.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 24. kedd
Eszter, Eliza
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?