Close-up of a remote control sitting on a couch in an empty modern living room.

Kiderült: ekkor adják ki magyar szinkronnal az új Jóbarátok epizódot

2021. május 27. 14:43

Már megjelent az HBO streamingszolgáltatásában a Jóbarátok különkiadása. Most az is kiderült, hogy mikor érkezik a szinkron az Újra együtt című epizódhoz.

Május 27-én jelent meg az HBO streamingszolgáltatásában a Jóbarátok különkiadása, az Újra együtt című epizód. A HBO pedig már azt is közölte, hogy hamarosan érkezik a magyar szinkron is az új részhez.

A Média1 hírportál szerint egyelőre annyt tudni, hogy a szereplőker régi, ikonikus magyarhangjaik szólaltatják majd meg: Kökényessy Ági (Rachel), Kiss Erika (Monica), Nyírő Beáta (Phoebe), Holl Nándor (Joey), Sinkovits-Vitai András (Chandler) és Galambos Péter (Ross).

Mint kiderült, az ünnepi különkiadás szinkronos változatát a hetekben készítik el, és még a nyáron elérhető lesz Magyarországon is.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

NAPTÁR
Tovább
2022. október 7. péntek
Amália
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?