28 °C Budapest
Megtaláltuk: ezt a budai luxuslakást árulja Stohl András lánya + képek

Megtaláltuk: ezt a budai luxuslakást árulja Stohl András lánya + képek

2017. május 12. 16:32

Friss sajtóhírek szerint 50 millió forintért árulja budai luxuslakását Stohl Andárs lánya, Luca. Kutakodtunk és megtaláltuk, pontosan melyik ingatlant szeretné eladni a művésznő, így most te is bepillantást nyerhetsz luxusotthonába.

Budai luxuslakásától szeretne megszabadulni Stohl Luca a Riposzt információi szerint. A Pénzcentrum megtalálta a hirdetést, így bepillantást nyerhetünk a műsorvezető jelenlegi otthonába.

A Budakeszi úton található kertkapcsolatos ingatlanért 50 millió forintot szeretne kapni, ami több mint 800 ezer forint/négyzetméteres árnak felel meg. Ez ugyan a környéken található lakások átlagánál jóval magasabb (az átlag 506 ezer forint), azonban ez többek között az aránylag kicsi, 62 négyzetméteres alapterületnek és a lakópark extra szolgáltatásainak köszönhető. A lakásban egyébként két szoba található, a galériában jól látható, hogy egy amerikai konyhás nappali és egy hálószoba található a lakásban.

Emellett persze fürdőszoba is tartozik a lakáshoz, ami miatt viszont igazán vonzó lehet, hogy a lakás kertkapcsolattal és saját kis terasszal rendelkezik, ahova a nappaliból és a hálószobából egyaránt ki lehet jutni. A hirdetés alapján egyébként házközponti egyedi fűtése van a lakásnak, ráadásul portaszolgálat, uszoda, szauna, pezsgőfürdő, fitneszterem, squash és biliárd áll a lakók rendelkezésére.

Címlapkép: MTI / Kallos Bea

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 28. szerda
Szabolcs
30. hét
EZT OLVASTAD MÁR?