Hamarosan indul a fűtési szezon: mik a teendők?

Pénzcentrum
2013. szeptember 20. 12:31

Hamarosan kezdődik a fűtési szezon, ezért érdemes szakemberrel átvizsgáltatni a fűtőkészülékeket.

Száraz Gábor, a Tigáz szóvivője az InfoRádiónak elmondta: a fűtési szezon elején, amikor féléves szünet után újraindítjuk a rendszert, érdemes azt elővigyázatosságból szakemberrel alaposan felülvizsgáltatni, a szennyeződés ugyanis számos problémához vezethet.

KATTINTS! Indul a fűtési szezon! Ennyiért vizsgálják át a rendszert!

Az ellenőrzéssel ráadásul nem csak a baleseteket lehet megelőzni. Karbantartás nélkül csökkenhet a fűtőkészülékek hatásfoka, ráadásul a gázfogyasztás is jelentősen megemelkedhet - mutatott rá a szóvivő.

KATTINTS! Távfűtéses lakásban laksz? Erre jobb, ha felkészülsz!

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A gázszolgáltató azt ajánlja a fogyasztóknak, hogy évente végeztessék el a felülvizsgálatot. A folyamatos ellenőrzés sokkal kevesebb költséget is jelent, mint ha valaki megvárja, amíg a fűtőberendezés esetleg komolyabban károsodik - fűzte hozzá Száraz Gábor.

 

NEKED AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 9. 16:07