24 °C Budapest
Multimilliárdos tanára van egy kis vidéki általános iskolának: mit keres ott?

Multimilliárdos tanára van egy kis vidéki általános iskolának: mit keres ott?

2024. január 11. 09:51

Füzesi Attila, a 100 leggazdagabb magyar egyike egy fülöpjakabi általános iskolában tanít történelmet. Születésnapjára kapta a lehetőséget, miszerint egy napra beállhat tanítani. De olyan jól sikerült, hogy ottragadt.

Füzesi Attila 2003-ban vásárolt földeket Fülöpjakabon, kipróbálta magát a helyi iskolában tanárként, és annyira megtetszett neki, hogy ottragadt. A szükséges végzettség természetesen megvan hozzá, Moszkvában tanult történelmet, tanári végzettséget is szerzett. Soha nem tanított, már egyetemi évei alatt vállalkozni kezdett, jelenleg lakásokat épít, de ideje jelentős részét elviszi az iskola és felkészülés az órákra - mondta el az nlc.hu-nak. 

Sokat kapott az élettől, sikeres üzletember, és szeretne törleszteni, visszaadni valamit abból, ami neki jutott. Egy alapítványon keresztül támogatja is az iskolát, hogy minél több eszközhöz hozzájussanak a tanulók.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 28. 09:03
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem