5 °C Budapest

800 ezres nyugdíjat utaltak Gábor Zsazsának

2016. december 23. 16:31

99 évesen, vasárnap délután hunyt el Gábor Zsazsa. Az elmúlt napokban a megannyi gyászhír és megemlékezés mellett kiderült az is, mi lesz a színésznő mesés vagyonával, és mennyi nyugdíjból kellett megélnie a 2002 óta betegeskedő művésznőnek.

Életének 100. esztendejében elhunyt Gábor Zsazsa, minden idők legismertebb magyar színésznője. A legendás művésznő hatalmas karriert futott be Hollywoodban. Számos házassága mellett több filmszerepét is ugródeszkaként használva szerzett olyan celebhírnevet, amilyenről még Kim Kardashian se álmodozhat - írta róla minap az Index.

A megemlékezésről szóló hírek mellett az elmúlt napokban persze sokan találgatták azt is, mi lesz a bulvártörténeteiről, köztük a rekordszámú házasságkötéséről is ismert művésznő mesés vagyonával. Kilencedik férje azonban lerántotta a leplet a végakaratról.

Az életem hátralévő része be van biztosítva. De akkor is be lett volna, ha a feleségem köztünk marad. Egyedüliként teljes jogkörrel kezelhettem a vagyonunkat

- árulta el a Bild c. német lpanak Frédéric von Anhalt, Gábor Zsazsa férje.

kiderült viszont az is, hogy a 2002 óta súlyosabb betegségekben szenvedő színésznőnek havi 800 ezer forintos nyugdíjat utalt az amerikai nyugdíjfolyósító. Sőt, az amerikai törvények szerint a csapot nem zárják el, az apanázst - özvegyi nyugdíjként - ezentúl Frederic kapja. Ezen felül a házaspár nyugdíjalapot is létrehozott, ebből havi kétmillió forintnyi dollár üti, mostantól egyedül a gyászoló férj markát. Ez jóval több, mint amennyiből a magyar nyugdíjasoknak kell kijönnie.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 129 100 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,4%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az UniCredit Banknál 9,7%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

De a Bors értesülései szerint ez még nem minden. Egy amerikai csatorna ugyanis folyamatosan ismétel egy sorozatot, amelyben Gábor Zsazsa játszik, és Zsazsa testvérének, Gábor Évának New Yorkban volt egy üzlete, amely most ki van adva. Mindkét helyről körülbelül 30-30 millió forintnyi dollár érkezik Fréderichez rendszeresen.

Címlapkép: Getty Images/Nixon

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
hrdoktor  |  2023.01.30 04:30
Megfelelő kommunikációval nemcsak magunkon, hanem a vállalaton is segíthetünk. [...] Bővebben!
laskainelli  |  2023.01.24 15:59
  Előfordul, hogy egy bizonyos életszakaszunkban nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, nem vagyunk...
coachco  |  2023.01.23 17:52
Most, hogy így közeledek a hatvanhoz, határozottan állítom, minden kornak megvan a maga öröme, érdek...
hrbonbon  |  2023.01.23 14:33
    Simonyi Judit ügyvezető igazgató Az elmúlt évek tapasztalatait cáfolva a 2023-as év váratlan...
vezetoi-coaching  |  2023.01.20 22:51
Két videóját hoztam ide Simon Sinek-nek, amelyek szervesen összetartoznak. Millenials – „That is...
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 31. kedd
Marcella
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?