4 °C Budapest
800 ezres nyugdíjat utaltak Gábor Zsazsának

800 ezres nyugdíjat utaltak Gábor Zsazsának

2016. december 23. 16:31

99 évesen, vasárnap délután hunyt el Gábor Zsazsa. Az elmúlt napokban a megannyi gyászhír és megemlékezés mellett kiderült az is, mi lesz a színésznő mesés vagyonával, és mennyi nyugdíjból kellett megélnie a 2002 óta betegeskedő művésznőnek.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Életének 100. esztendejében elhunyt Gábor Zsazsa, minden idők legismertebb magyar színésznője. A legendás művésznő hatalmas karriert futott be Hollywoodban. Számos házassága mellett több filmszerepét is ugródeszkaként használva szerzett olyan celebhírnevet, amilyenről még Kim Kardashian se álmodozhat - írta róla minap az Index.

A megemlékezésről szóló hírek mellett az elmúlt napokban persze sokan találgatták azt is, mi lesz a bulvártörténeteiről, köztük a rekordszámú házasságkötéséről is ismert művésznő mesés vagyonával. Kilencedik férje azonban lerántotta a leplet a végakaratról.

Az életem hátralévő része be van biztosítva. De akkor is be lett volna, ha a feleségem köztünk marad. Egyedüliként teljes jogkörrel kezelhettem a vagyonunkat

- árulta el a Bild c. német lpanak Frédéric von Anhalt, Gábor Zsazsa férje.

kiderült viszont az is, hogy a 2002 óta súlyosabb betegségekben szenvedő színésznőnek havi 800 ezer forintos nyugdíjat utalt az amerikai nyugdíjfolyósító. Sőt, az amerikai törvények szerint a csapot nem zárják el, az apanázst - özvegyi nyugdíjként - ezentúl Frederic kapja. Ezen felül a házaspár nyugdíjalapot is létrehozott, ebből havi kétmillió forintnyi dollár üti, mostantól egyedül a gyászoló férj markát. Ez jóval több, mint amennyiből a magyar nyugdíjasoknak kell kijönnie.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

De a Bors értesülései szerint ez még nem minden. Egy amerikai csatorna ugyanis folyamatosan ismétel egy sorozatot, amelyben Gábor Zsazsa játszik, és Zsazsa testvérének, Gábor Évának New Yorkban volt egy üzlete, amely most ki van adva. Mindkét helyről körülbelül 30-30 millió forintnyi dollár érkezik Fréderichez rendszeresen.

Címlapkép: Getty Images/Nixon

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
HR BLOGGER
hrbonbon  |  2021.12.07 02:29
A SZILÁRD TALAJ TÖRVÉNYE a vezetőbe vetett bizalom fontosságát emeli ki. Ehhez magas szintű szakmai...
hrdoktor  |  2021.12.06 05:29
Számos munkakör hordoz magában komoly balesetveszélyt, ezért fontosak a munkahelyi elsősegélynyújtás...
perfekt  |  2021.12.05 22:05
A cikksorozat előző részében említettük, hogy számviteli beszámoló összeállítása tehát egy „folyamat...
vezetoi-coaching  |  2021.12.03 09:05
Mi találtam… amire fókuszálsz, az jön szembe… ami lent, az fent, ami belül, kívül… A múltkor egy fra...
legacykft  |  2021.11.26 18:04
„Az az érzésem, Mónika, hogy kénytelen leszek szembenézni olyan hiedelmeimmel, berögződéseimmel, szo...
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 7. 07:20