7 °C Budapest

Milliós luxusszülés vár a Barátok közt sztárjára

Pénzcentrum
2013. május 4. 13:08

Luxus-magánkórházban hozza világra kisfiát a Barátok közt sztárja. Som-Balogh Edina a babája és saját maga biztonsága érdekében döntött így.

Som-Balogh Edina már jó ideje nem látható a Barátok köztben, hiszen hamarosan világra hozza kisfiát, Noelt. A szép kismama terhessége utolsó heteiben már csak a születendő babára koncentrál.

A Bors megtudta, hogy az RTL napi sorozatának sztárja egy Budapest környéki magánkórházban hozza világra első gyermekét. - Edina és Krisztián a baba biztonságát tartja a legfontosabb szempontnak. Ebben az intézményben pedig elismert szakemberek dolgoznak, akik a várandósság alatt is eloszlatták Edina minden kételyét, és arra is van lehetőség, hogy a köldökzsinórvérből az őssejteket levegyék.

Aztán az is fontos a számukra, hogy ebben az intim időszakban anyuka és babája a legnagyobb nyugalomban és biztonságban lehessen, hiszen ilyenkor akármilyen kedves is a rajongók érdeklődése, az is zavaró lehet - mondta el a lapnak egy a családhoz közelálló ismerős.

A színésznő aggályai tökéletesen érthetőek, hiszen egy közkórházban hiába van lehetőség külön szobát kérni, az esti fürdetésnél, a vizsgálatoknál az újszülötteket elviszik a csecsemőosztályra, ahol már a kismamák találkoznak egymással. Ráadásul ott egy csecsemős nővéren több kismama osztozik. Míg az Edináék által választott intézményben több ápolónő is segít a fiatal anyukának.

Milliós tétel is lehet

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki magánkórházban vállalkozik a szülésre. A Pénzcentrum.hu információi szerint a természetes úton történő szülés 400 ezer forinttól indul, a császármetszés 80-100 ezer forinttal drágább a hazai magánkórházakban, a szülésvezetés díja 100 ezer forint.

A szülésfelkészítés 5-10 ezer forint alkalmanként, a választott orvos díja 50 ezernél kezdődik. A köldökzsinórvér és csonk megőrzés 350-550 ezer forint közötti összegért kérhető a privát egészségügyi intézményekben, ahol természetesen minden kórházban töltött nap után is fizetni kell, alsó hangon 30-50 ezer forintot.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2024.04.23 12:25
A "GINOP PLUSZ-3.2.1.-21 III. ütem keretein belül képzési és bértámogatási lehetőségek vehetők igény...
hrdoktor  |  2024.04.23 11:46
Sokan szenvednek kézfájdalmaktól a számítógépes munka következtében, ami helyes egérhasználattal jel...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 17:16
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm