22 °C Budapest

Ezt nagyon bebukta a celeb: mi lesz a húsosfazékkal?

2009. december 10. 04:33

Tiger Woods, a világ legismertebb golfozója komoly bajban van: eltitkolt barátnőinek száma nagyjából naponta nő, neje már elköltözött a családi otthonból, a világsajtó megállás nélkül a sztár magánéletén csámcsog. Most azonban egyik szponzora is kihátrál mögüle.

Tiger Woods-ot ugyanis évek óta támogatta a Gatorade sportital. A Pepsi által forgalmazott szénsavmentes üdítő csökkenti a szervezetben sportolás közben kialakuló víz-, só- és szénhidráthiányt.

Woods Gatoradet iszik, Nike pólóban(Fotó: chattahbox.com)

A hírek szerint egyértelmű, hogy a világsztár szponzorációja zűrös magánélete miatt nem folytatódik, igaz, a vállat közleménye szerint már hónapok óta eldöntött tény, hogy befagyasztják az együttműködést Woods-szal. A PepsiCo szerint a golfozó egyszerűen nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, azaz reklámszereplése nem növelte az eladásokat az elvárt mértékben.

Ide menekült Woods neje: Így néz ki egy megcsalt celebfeleség rejtekhelye

A sztár ugyanakkor több más világcégnek is a reklámarca: támogatói között szerepel a Nike, az American Express, a Tag Heuer óragyártó, és a Gillette is. Népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy nevével még gyermekjátékokat is el lehet(ett) adni.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az egyelőre nem tudható, hogy a Woods mögött álló világcégek megszakítják-e az együttműködést a világ leggazdagabb sportolójával, de szakértők szerint a sztár botrányai egyértelműen hatással lehetnek a vele reklámozott termékek eladására.

HR BLOGGER
perfekt  |  2024.05.15 14:09
Amikor az üzleti élet komplex világában a könyvelési ismeretek elsajátítása a cél, akkor a választot...
laskainelli  |  2024.05.13 10:28
Előfordul, hogy valaki nem látja tisztán, hogy benne maradjon-e a kapcsolatában, vagy inkább kilépje...
hrdoktor  |  2024.05.13 06:37
Valljuk be, szinte mindannyiunkkal előfordul, hogy irodai munkavégzés közben vagy céges értekezletek...
coachco  |  2024.05.07 19:25
Szeretem a falvakat! Persze nem mindegyik idilli, vannak szomorú falvak is. [...] Bővebben!
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 19. vasárnap
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem