Az RTL Klub beperelte korábbi sztárját: albérletbe kényszerül a szerződésszegő?

2009. december 8. 18:02

A Cool TV kirúgott műsorvezetője másfél hónapja érkezett Magyarországra vízuma miatt, de most egy ideig itt ragadt, miután egy kihagyhatatlan lehetőséggel kereste meg az egyik csatorna. Atlantai barátnője, Kimberly valószínűleg most jól elvan nélküle, Nagy Zsolt Leo ugyanis beszámolt róla, nagy szerelmük most épp alábbhagyott - írja az Ingatlan.net.


Nagy Zsolt alias Leo

Persze ha a tévézés mégsem jönne össze, biztosan visszamegy az Egyesült Államokba, mert nem volt ott annyira rossz, főleg, hogy nem dolgozott. Amíg azonban Magyarországon van, addig átmenetileg édesanyjánál, majd albérletben fog élni, mert onnan könnyebb kiugrani, mint egy saját lakásból. Igaz, azt is ki lehet adni, ha épp nem akarunk ott lakni.

A Való Világ harmadik részének versenyzőjéről az a hír járja, hogy tönkrement az élete Vele készített interjúnk során egyszer sem vallotta be, hogy összeomlott volna vagy elhagyta volna a barátnője, azt azonban beismerte, az RTL Klub és a Cool TV valóban beperelte szerződésszegésért. Arról is beszámolt, hogy már túl van egy tárgyaláson, de bővebben nem kívánt erről nyilatkozni.

Tovább a teljes cikkre...

Vissza a címlapra!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Pénzcentrum hírfolyam!

A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 26. kedd
Jusztina
39. hét
Szeptember 26.
Az európai nyelvek napja
Szeptember 26.
A tiszta hegyek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM