2019. május 23. csütörtök Dezső

Egyenesben: így került ki a hitelcsapdából az egykori X-Faktor


Letudta tartozásait és rendszeresen fizeti volt feleségének a gyerektartást: ismét egyenesben van Király L. Norbert élete, hála az egyre több fellépésnek és a fix munkahelyének.

Király L. Norbert nemrég még arról panaszkodott, hogy komoly anyagi problémái vannak, nem tud megélni, de úgy néz ki, mostanra megoldódott a helyzete: újra hívják koncertezni, ismét tele van felkérésekkel - írja a Kiskegyed. Emellett pedig sofőrként is dolgozik, hogy legyen rendszeres fix bevétele, és fizetni tudja a gyerektartást kisfia után. Korábban ugyanis volt arra példa, hogy hónapokig egy fillért sem tudott adni volt feleségének, aki ezért a bírósághoz fordult.

Mostanra azonban rendeződtek az énekes pénzügyei és korábbi tartozásait is maga mögött tudhatja. 

Az egykori X-faktornak már korábban is meggyűlt a baja a hitelekkel, a Pénzcentrum is megírta, hogy korábban olyan banki felszólítást kapott, miszerint vagy egy összegben kifizet egymillió forintot, hogy elveszik az autóját, amelyet akkor már három éve lízingelt. Norbi tetemes összeget, havi 100 ezer forintot fizetett a BMW-ért.

Így szabadulj az adósságcsapdából

 

Ha már fizetjük egy ideje a felvett hitelt, érdemes időről időre körülnézni a piacon, hogy van-e olcsóbb, alacsonyabb kamatozású kölcsön, amivel kiválthatjuk a meglévőt. Az adósságrendezés módszerével hatékonyan csökkenthetjük törlesztőrészletünket, sőt, akár több hitelt - például hitelkártya-tartozást és folyószámlahitelt - rendezhetünk egyetlen kedvezőbb adósságrendező kölcsönnel.

Egy kölcsön felvétele nem játék és nem lehet elhamarkodott a választás. Adjunk magunknak kellő időt, hogy a legjobb döntés szülessen, hiszen azonos hitelösszeg mellett két ajánlat között több tíz- akár százezer forintos különbségek is lehetnek.

A hitelek, hitelkártyák összehasonlítása ma már gyors és egyszerű egy kalkulátor segítségével. Ha hitelre van szükségünk, bátran használjuk ezeket a legkedvezőbb lehetőségek felkutatásához.

 

 

KIHÚZNA A BAJBÓL 400 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 400 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 11 130 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 16,70%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 11 958 forintos törlesztőt (THM 20,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a MKB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS