2019. március 25. hétfő Irén, Írisz

Egyenesben: így került ki a hitelcsapdából az egykori X-Faktor


Letudta tartozásait és rendszeresen fizeti volt feleségének a gyerektartást: ismét egyenesben van Király L. Norbert élete, hála az egyre több fellépésnek és a fix munkahelyének.

Király L. Norbert nemrég még arról panaszkodott, hogy komoly anyagi problémái vannak, nem tud megélni, de úgy néz ki, mostanra megoldódott a helyzete: újra hívják koncertezni, ismét tele van felkérésekkel - írja a Kiskegyed. Emellett pedig sofőrként is dolgozik, hogy legyen rendszeres fix bevétele, és fizetni tudja a gyerektartást kisfia után. Korábban ugyanis volt arra példa, hogy hónapokig egy fillért sem tudott adni volt feleségének, aki ezért a bírósághoz fordult.

Mostanra azonban rendeződtek az énekes pénzügyei és korábbi tartozásait is maga mögött tudhatja. 

Az egykori X-faktornak már korábban is meggyűlt a baja a hitelekkel, a Pénzcentrum is megírta, hogy korábban olyan banki felszólítást kapott, miszerint vagy egy összegben kifizet egymillió forintot, hogy elveszik az autóját, amelyet akkor már három éve lízingelt. Norbi tetemes összeget, havi 100 ezer forintot fizetett a BMW-ért.

Így szabadulj az adósságcsapdából

 

Ha már fizetjük egy ideje a felvett hitelt, érdemes időről időre körülnézni a piacon, hogy van-e olcsóbb, alacsonyabb kamatozású kölcsön, amivel kiválthatjuk a meglévőt. Az adósságrendezés módszerével hatékonyan csökkenthetjük törlesztőrészletünket, sőt, akár több hitelt - például hitelkártya-tartozást és folyószámlahitelt - rendezhetünk egyetlen kedvezőbb adósságrendező kölcsönnel.

Egy kölcsön felvétele nem játék és nem lehet elhamarkodott a választás. Adjunk magunknak kellő időt, hogy a legjobb döntés szülessen, hiszen azonos hitelösszeg mellett két ajánlat között több tíz- akár százezer forintos különbségek is lehetnek.

A hitelek, hitelkártyák összehasonlítása ma már gyors és egyszerű egy kalkulátor segítségével. Ha hitelre van szükségünk, bátran használjuk ezeket a legkedvezőbb lehetőségek felkutatásához.

 

 

Jól jönne 3 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 3 millió forintos hitelösszeget, és 84 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 45 941 forintos törlesztővel a Raiffeisen Bank (THM 8,2 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől a K&H (46 000 Ft/hó; THM 8,1%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket az Erste (51 352 Ft/hó; THM 11,92 %) ajánlata, de érdemes megnézni az Cetelem és az OTP Bank ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

03.21-03.27
Országos

Spar

03.21-03.27
Országos

Aldi

03.21-03.27
Országos

Lidl

03.21-03.27
Országos

Auchan

03.21-03.27
Országos

Tesco

03.21-03.27
Országos

Interspar

Tavasz
03.13-04.20
Országos

Aldi

Húsvét
03.10-04.14
Országos