23 °C Budapest
Súlyos helyzet: évekig nyögheti még sokmilliós adósságát Damu Roland

Súlyos helyzet: évekig nyögheti még sokmilliós adósságát Damu Roland

2017. szeptember 16. 13:38

Börtönből való szabadulása óta nem kerül sínre a nemi erőszakoló Damu Roland élete. Nincs reflektorfényben, most pedig egy olyan ismerőse pakolt ki róla, akik korábban a segítségére volt.

3,2 millió forintosra hízott Damu Roland adóssága egy ismerőse, Katalin felé - írja a szombati Színes Ász. A Jóban Rosszban egykori sztárjának azonban nincs munkája, így a bírósági végzés ellenére, Katalin kétséges, hogy valaha pénzéhez jut-e.

... amikor megszületett a kislánya, tőlem kért kölcsön orvosra, pelenkára. Később pedig a válópere elindításához, ügyvédre, telefonszámlára, lakbérre, még öltényre [és] órára is egy állítólagos RTL-Klubos műsor tárgyalásához, amiről aztán kiderült, hogy sohasem volt, ahogy a válóperéből sem lett semmi

- vázolta a helyzetet a lapnak Katalin. A cikkből az is kiderül, hogy Roland már nem játszik társulatban, elbukta a szinkronmunkáját, és abban az étteremben sem számítanak már rá, ahol zenés esteket tartott.

Ennyi pénzt? Honnan?

Ha a bankok ajánlatait nézzük, Katalin nincs könnyű helyzetben. A Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorával a legjobb banki ajánlatok között is csak akkor találtunk 7 évre 50 ezer forint alatti havi törlesztőrészletű személyi hitelt, ha valakinek az igazolható jövedelme 250 ezer forint fölött van. Ebből kiindulva, Roland nem fog tudni felvenni banki hitelt, hogy abból fizesse ki adósságát ismerősének.

Ha neked lenne szükséged hitelre, akkor a fenti paraméterekkel havi 48 218 forintot kell fizetni a Sberbank Fair Plusz személy kölcsönért, a Budapest Bank Online Prémium Kölcsön számlávalhitele pedig 49 498 forintba kerül havonta. 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

CIB Előrelépő Személyi Kölcsöne 49 891 forintba kerül, a K&H kiemelt személyi kölcsön és az Erste Bank Most Extra Személyi Kölcsön havi törlesztője egységesen 49 860 forint, a Raiffeisien Személyi Kölcsön pedig 49 796 forint megterhelést jelent havonta.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 13. vasárnap
Antal, Anett
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. június 12. 19:20