12 °C Budapest

Házastárs helyett adóstársra vágyik az énekesnő! Gyűrű helyett jelzálog?

2011. január 19. 04:44

A Groovehouse énekesnője, Judy és barátja nagy lépésre szánta el magát. A pár hitelt készül felvenni, ugyanis eddig nem sikerült annyi pénzt megspórolniuk, ami elég lenne egy családi házra.

A nagy sikerű formáció női tagja és párja, Balázs szilveszter éjszakáján fogadta meg, hogy közös otthont teremtenek maguknak - adta hírül a Blikk. A párnak azóta lakásnézegetéssel, hirdetések böngészésével, és a hitelkonstrukció kiválasztásával telnek napjai.

"Nagyon szeretünk ebben az albérletben lakni, ahol most vagyunk, de már jó lenne egy saját lakásba fektetni a pénzünket" - magyarázta a lapnak Judy a döntésük okát.

A pár több mint két éve van együtt. A baj csak az, hogy ennyi idő alatt nem sikerült előteremteniük azt a pénzt, amiből megvásárolhatnák az álomotthont. Judy mindenképp a főváros zajától távol, vidéken, nyugalomban szeretne élni. Kertre és egy kandallóra vágyik. Azonban az énekesnő elmondása szerint vágyaik megvalósításához mindenképp hitelt kell felvenniük.

"Intézem a hitelkérelmet, mert annyi pénzt nem sikerült összeénekelnem, hogy kifizethessem a házat. Sokkal fontosabb az esküvőnél, hogy végre legyen igazi otthonunk, és szerintem egy hitel szorosabb kötelék két ember között, mint a házasság" - véli az énekesnő, aki azt is elárulta, ha meglesz a közös otthon, szeretnének gyermeket is vállalni.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?