18 °C Budapest

Az RTL Klub üdvöskéje havi 50 ezres lakáshitelt hagyott a való világban

2011. január 14. 15:02

Nem tudott annyit összespórolni, hogy akár fél évre előre fedezze a lakáshitel törlesztését, ezért összefogott a családja és ők fizetik a bank felé a részleteket, amíg a villa 22 éves fekete démonja, Nádai Anikó az RTL Klub valóságshowjában tölti a mindennapjait.

A Blikk információi szerint összefogott a család VV4 Anikóért, Nádaiék mindent megtesznek annak érdekében, hogy a villa fekete démonja, valóra válthassa az álmát. A Valóvilág előtt egy pókerklubban dolgozó, de a végzettsége szerint pedikűr manikűr műkörmös Anikó hamar rájött arra, hogy a következő 40 évben nem egy szalonban ülve szeretné élni az életét (Ki mehet nyugdíjba 40 év után? - összefoglaló). Főiskolára ment, valamint felvételizett Gór Nagy Mária színitanodájába, de amikor kiderült, hogy az RTL Klub ismét elindítja a valóságshow-ját, ki akarta próbálni magát.

Azt azonban nem gondolta végig, hogy talán hosszú hónapokig el lesz zárva a külvilágtól, miközben lakáshitel törlesztését minden hónap elején várja a bank (Így görgetjük a hitellavinát: friss számok). A bátyja elmondása szerint körülbelül négy évvel ezelőtt vásárolt egy lakást magának, de mivel a keresetéből nem tudta az egészet kifizetni, kölcsönt kellett felvennie a banktól.

A villalakó annyira azonban nem volt előrelátó, hogy elegendő pénzt tegyen félre arra az időszakra, amíg bent lesz a villában. Havonta körülbelül 40-50 ezer forint körüli összegről van szó, ami nem túl nagy, de hat hónapra előre összeszedni már nehezebb feladat (Melyik banknál mekkora lakáshitelt veszünk fel?). A bajai lány büszke arra, amit fiatal kora ellenére eddig elért, ezért a család összefogott és ők fizetik a részleteket, amíg Anikó a villában lakik, nehogy elveszítse eddigi élete munkáját.

A videók forrása: valovilag.hu

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 17. 19:53
Közösségi, közösségépítő rádióról van szó, ahol a kormányon kívül bárki szót kaphat.
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 17. 19:41
Ma lezajlott a Magyar Telekom részvény-visszavásárlási aukciója, elköltötték a teljes erre szánt öss...
Bankmonitor  |  2022. május 17. 14:17
Egyre szűkül azon bankok listája, amelyek átvehetik a Sberbank hiteleit. Valószínűleg az érintetteke...
Kiszámoló  |  2022. május 17. 12:43
A múltkori Wise fiaskó után kerestem valami számlacsomagot, ahonnan olcsón/ingyen tudok utalni, a vé...
Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?