36 °C Budapest

Gyorskölcsönök 500 ezerig - erősít a Cofidis

2010. május 3. 16:17

2010-ben erősíti kommunikációs aktivitását a magyarországi hitelezési piac egyik feltörekvő szereplője, a francia hátterű Cofidis. Az 1982-ben alapított pénzintézet jelenleg Európa 9 országában van jelen, Magyarországon 2005 óta rendelkezik képviselettel. Az elmúlt évek munkájára alapozva és a piac új kihívásaira reagálva idén kommunikációs tevékenységük fokozása mellett döntöttek, s ehhez régi partnereik mellett idén már PR ügynökséget is bevonnak.

A Cofidis élénkülő marketing aktivitásának legutóbbi kezdeményezése a Neo FM-re költözött Bumeráng Mosolyturnéjához való csatlakozás volt. A Cofidis az ország 9 helyszínére kísérte el a Bumeráng stábját, a hallgatók, járókelők játszhattak a Cofidis szerencsekerekével, a Bumeráng-Cofidis közös játékban pedig celebek "hitelképességét" mérték fel, ahol naponta 30 000 Ft-ot lehetett nyerni a Cofidis jóvoltából. Közel 3500 hallgató pörgetett a két hét alatt a Cofidis szerencsekerekével, a rendezvényekről képek találhatók a www.bumerang.hu oldalon. Májusban a Nemzeti Vágta vidéki előfutamaihoz csatlakozik a vállalat 6 helyszínen, hogy az egyébként jól működő "távkapcsolat" mellett személyesen is megmutatkozzon a fogyasztók előtt.

Holló Bence, a Cofidis ügyvezető igazgatója elmondta: "A Mosolyturné szponzorációja volt az első az idei aktivitások sorában. Kimondottan sikeresnek tartom ezt a megjelenési formát, ahol közvetlenül találkozunk a fogyasztókkal. Mivel az ügyintézés nagy része nálunk telefonon történik, fontos hogy feloldjuk a távolságot az ügyfeleinkkel, elérhetőbbek legyünk. A Nemzeti Vágta szintén ebbe a koncepcióba illik, és hogy a sportnál maradjunk, ezt követi 2 hónap múlva a Tour de France, ahol a Cofidis már évek óta rendelkezik egy saját kerékpárcsapattal. A magyarországi érdeklődők tőlünk értesülhetnek majd a legfrissebb hírekről és egyéb kulisszatitkokról."

A 2005 óta Magyarországon is jelen levő Cofidis nemzetközi üzleti modelljét meghonosítva hazánkban forint alapú rulírozó hitelt nyújt telefonon és interneten jelentkező ügyfeleinek. A Magyarországon még kevéssé ismert rulírozó hitel egyfajta megújuló, újratöltődő hitelkeretet jelent, azaz az ügyfél által már visszatörlesztett tőkeösszeg ismételten lehívható, mindez kötöttségek és rejtett díjak nélkül.

A Cofidis-től 100.000 - 500.000 forint közötti összeg igényelhető 45-46 hónapnyi futamidőre, 31-39,01%-os THM mellett, a hitel bármikor előtörleszthető majd újra felvehető. Lehetőség van arra is, hogy a megítélt hitelkeretnek csak egy részét vegyék fel az ügyfelek, a fennmaradó részt pedig akkor, amikor szükségük lesz rá. A Cofidis a távértékesítéses hitel specialistájaként elsősorban telefonon tartja ügyfeleivel a kapcsolatot, ezzel is csökkentve a működési költséget, ezáltal az ügyfelekre hárítandó költségeket is: a kommunikáció főleg telefonon, a folyósítás átutalással történik.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A vállalat ügynökségi együttműködő partnerei 2010-ben (kreatív ügynökség: Benedict&Helfer, rendezvényszervező ügynökség: Coppia Vincente, médiavásárló: Universal McCann, PR: Weber Shandwick).

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. július 4. 06:26
“Miért nem megy napjainkban még feljebb az arany, ilyen inflációs környezetben?” Az aran...
Kiszámoló  |  2022. július 3. 16:37
Bő ötven éve nem zárt olyan rossz első félévet az S&P 500, mint idén, 20% feletti zuhanás lett a...
Összkép  |  2022. július 2. 18:20
Egy új nemzedék lép be a felnőtt világba, az 1995 és 2009 között született Z generáció. A jövő egyre...
MEDIA1  |  2022. július 2. 10:09
Mong Attila újságíró volt a Media1 legutóbbi podcast- és rádióműsorának vendége, akit Németországban...
5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Elképesztő, mire szórják a magyarok a pénzt: úgy vesszük ezeket, mint a cukrot

Akár esküvő, akár születésnap, a magyarok imádnak ajándékozni. Ajándékot pedig egyre többen online vásárolnának.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 4. hétfő
Ulrik
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?