10 °C Budapest

Gyorskölcsönök 500 ezerig - erősít a Cofidis

2010. május 3. 16:17

2010-ben erősíti kommunikációs aktivitását a magyarországi hitelezési piac egyik feltörekvő szereplője, a francia hátterű Cofidis. Az 1982-ben alapított pénzintézet jelenleg Európa 9 országában van jelen, Magyarországon 2005 óta rendelkezik képviselettel. Az elmúlt évek munkájára alapozva és a piac új kihívásaira reagálva idén kommunikációs tevékenységük fokozása mellett döntöttek, s ehhez régi partnereik mellett idén már PR ügynökséget is bevonnak.

A Cofidis élénkülő marketing aktivitásának legutóbbi kezdeményezése a Neo FM-re költözött Bumeráng Mosolyturnéjához való csatlakozás volt. A Cofidis az ország 9 helyszínére kísérte el a Bumeráng stábját, a hallgatók, járókelők játszhattak a Cofidis szerencsekerekével, a Bumeráng-Cofidis közös játékban pedig celebek "hitelképességét" mérték fel, ahol naponta 30 000 Ft-ot lehetett nyerni a Cofidis jóvoltából. Közel 3500 hallgató pörgetett a két hét alatt a Cofidis szerencsekerekével, a rendezvényekről képek találhatók a www.bumerang.hu oldalon. Májusban a Nemzeti Vágta vidéki előfutamaihoz csatlakozik a vállalat 6 helyszínen, hogy az egyébként jól működő "távkapcsolat" mellett személyesen is megmutatkozzon a fogyasztók előtt.

Holló Bence, a Cofidis ügyvezető igazgatója elmondta: "A Mosolyturné szponzorációja volt az első az idei aktivitások sorában. Kimondottan sikeresnek tartom ezt a megjelenési formát, ahol közvetlenül találkozunk a fogyasztókkal. Mivel az ügyintézés nagy része nálunk telefonon történik, fontos hogy feloldjuk a távolságot az ügyfeleinkkel, elérhetőbbek legyünk. A Nemzeti Vágta szintén ebbe a koncepcióba illik, és hogy a sportnál maradjunk, ezt követi 2 hónap múlva a Tour de France, ahol a Cofidis már évek óta rendelkezik egy saját kerékpárcsapattal. A magyarországi érdeklődők tőlünk értesülhetnek majd a legfrissebb hírekről és egyéb kulisszatitkokról."

A 2005 óta Magyarországon is jelen levő Cofidis nemzetközi üzleti modelljét meghonosítva hazánkban forint alapú rulírozó hitelt nyújt telefonon és interneten jelentkező ügyfeleinek. A Magyarországon még kevéssé ismert rulírozó hitel egyfajta megújuló, újratöltődő hitelkeretet jelent, azaz az ügyfél által már visszatörlesztett tőkeösszeg ismételten lehívható, mindez kötöttségek és rejtett díjak nélkül.

A Cofidis-től 100.000 - 500.000 forint közötti összeg igényelhető 45-46 hónapnyi futamidőre, 31-39,01%-os THM mellett, a hitel bármikor előtörleszthető majd újra felvehető. Lehetőség van arra is, hogy a megítélt hitelkeretnek csak egy részét vegyék fel az ügyfelek, a fennmaradó részt pedig akkor, amikor szükségük lesz rá. A Cofidis a távértékesítéses hitel specialistájaként elsősorban telefonon tartja ügyfeleivel a kapcsolatot, ezzel is csökkentve a működési költséget, ezáltal az ügyfelekre hárítandó költségeket is: a kommunikáció főleg telefonon, a folyósítás átutalással történik.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A vállalat ügynökségi együttműködő partnerei 2010-ben (kreatív ügynökség: Benedict&Helfer, rendezvényszervező ügynökség: Coppia Vincente, médiavásárló: Universal McCann, PR: Weber Shandwick).

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 25. 13:12
Az uniós értékek magyarországi érvényesüléséről szóló új EP-állásfoglalás számos aggodalmat fogalmaz...
Bankmonitor  |  2024. április 25. 12:53
A közkedvelt lakástakarék-pénztárak tavaly új erőre kaptak, jelenleg már 3 szolgáltató is verseng eg...
Kiszámoló  |  2024. április 25. 11:20
Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből...
MNB Intézet  |  2024. április 25. 11:11
Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni....
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem