26 °C Budapest

Gyorskölcsönök 500 ezerig - erősít a Cofidis

2010. május 3. 16:17

2010-ben erősíti kommunikációs aktivitását a magyarországi hitelezési piac egyik feltörekvő szereplője, a francia hátterű Cofidis. Az 1982-ben alapított pénzintézet jelenleg Európa 9 országában van jelen, Magyarországon 2005 óta rendelkezik képviselettel. Az elmúlt évek munkájára alapozva és a piac új kihívásaira reagálva idén kommunikációs tevékenységük fokozása mellett döntöttek, s ehhez régi partnereik mellett idén már PR ügynökséget is bevonnak.

A Cofidis élénkülő marketing aktivitásának legutóbbi kezdeményezése a Neo FM-re költözött Bumeráng Mosolyturnéjához való csatlakozás volt. A Cofidis az ország 9 helyszínére kísérte el a Bumeráng stábját, a hallgatók, járókelők játszhattak a Cofidis szerencsekerekével, a Bumeráng-Cofidis közös játékban pedig celebek "hitelképességét" mérték fel, ahol naponta 30 000 Ft-ot lehetett nyerni a Cofidis jóvoltából. Közel 3500 hallgató pörgetett a két hét alatt a Cofidis szerencsekerekével, a rendezvényekről képek találhatók a www.bumerang.hu oldalon. Májusban a Nemzeti Vágta vidéki előfutamaihoz csatlakozik a vállalat 6 helyszínen, hogy az egyébként jól működő "távkapcsolat" mellett személyesen is megmutatkozzon a fogyasztók előtt.

Holló Bence, a Cofidis ügyvezető igazgatója elmondta: "A Mosolyturné szponzorációja volt az első az idei aktivitások sorában. Kimondottan sikeresnek tartom ezt a megjelenési formát, ahol közvetlenül találkozunk a fogyasztókkal. Mivel az ügyintézés nagy része nálunk telefonon történik, fontos hogy feloldjuk a távolságot az ügyfeleinkkel, elérhetőbbek legyünk. A Nemzeti Vágta szintén ebbe a koncepcióba illik, és hogy a sportnál maradjunk, ezt követi 2 hónap múlva a Tour de France, ahol a Cofidis már évek óta rendelkezik egy saját kerékpárcsapattal. A magyarországi érdeklődők tőlünk értesülhetnek majd a legfrissebb hírekről és egyéb kulisszatitkokról."

A 2005 óta Magyarországon is jelen levő Cofidis nemzetközi üzleti modelljét meghonosítva hazánkban forint alapú rulírozó hitelt nyújt telefonon és interneten jelentkező ügyfeleinek. A Magyarországon még kevéssé ismert rulírozó hitel egyfajta megújuló, újratöltődő hitelkeretet jelent, azaz az ügyfél által már visszatörlesztett tőkeösszeg ismételten lehívható, mindez kötöttségek és rejtett díjak nélkül.

A Cofidis-től 100.000 - 500.000 forint közötti összeg igényelhető 45-46 hónapnyi futamidőre, 31-39,01%-os THM mellett, a hitel bármikor előtörleszthető majd újra felvehető. Lehetőség van arra is, hogy a megítélt hitelkeretnek csak egy részét vegyék fel az ügyfelek, a fennmaradó részt pedig akkor, amikor szükségük lesz rá. A Cofidis a távértékesítéses hitel specialistájaként elsősorban telefonon tartja ügyfeleivel a kapcsolatot, ezzel is csökkentve a működési költséget, ezáltal az ügyfelekre hárítandó költségeket is: a kommunikáció főleg telefonon, a folyósítás átutalással történik.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A vállalat ügynökségi együttműködő partnerei 2010-ben (kreatív ügynökség: Benedict&Helfer, rendezvényszervező ügynökség: Coppia Vincente, médiavásárló: Universal McCann, PR: Weber Shandwick).

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 21. hétfő
Alajos, Leila
25. hét
Június 21.
A zene ünnepe
Június 21.
Jóga világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?