22 °C Budapest

Címke: rulírozó hitel (20 cikk)

Pénzcentrum | 2013. június 18. 14:36

Állampapírod van? Megúszhatod a plusz adót!

A Parlamentnek hétfőn beterjesztett adóemelésekről szóló törvényjavaslathoz már kedden megérkeztek az első módosító javaslatok. A gazdasági bizottság egyik módosítójában azt javasolja, hogy az államkötvényekből származó kamatjövedelem mentesüljön a 6 százalékos eho megfizetése alól.

Pénzcentrum | 2011. május 4. 04:44

Így kaphat akár 25 millió forintot a céged: beavatunk a titokba

A Széchenyi Kártya egyszerű hitelfelvételi lehetőségnek tűnik a kis- és középvállalkozások számára, ellenben az igényléshez temérdek feltételnek kell megfelelni. Ehhez próbálunk meg összeállításunkban fogódzót nyújtani.

Pénzcentrum | 2010. június 17. 15:02

Alacsony kamat, ez a lényeg

Alacsony kamat, újratöltődő hitelkeret, gyors ügyintézés, egyszerű előminősítés és kevés adminisztráció - egy friss felmérés szerint ezeket a szempontokat tartja fontosnak egy ügyfél a fogyasztási hitelek igénylésekor.

Pénzcentrum | 2010. május 3. 16:17

Gyorskölcsönök 500 ezerig - erősít a Cofidis

2010-ben erősíti kommunikációs aktivitását a magyarországi hitelezési piac egyik feltörekvő szereplője, a francia hátterű Cofidis. Az 1982-ben alapított pénzintézet jelenleg Európa 9 országában van jelen, Magyarországon 2005 óta rendelkezik képviselettel. Az elmúlt évek munkájára alapozva és a piac új kihívásaira reagálva idén kommunikációs tevékenységük fokozása mellett döntöttek, s ehhez régi partnereik mellett idén már PR ügynökséget is bevonnak.

Pénzcentrum | 2009. szeptember 22. 17:01

Jubilál a Széchenyi Kártya

Ünnepélyes keretek között átadták a 120 ezredik Széchenyi Kártyát - tudósított az MTI. Az elmúlt hónapokban sok ezer vállalkozás köszönhette a Széchenyi Kártya programnak a likviditását.

Pénzcentrum | 2009. június 3. 11:47

MFB: 30 milliárdos bankgarancia forgóeszközhitelre

Az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt. bankgarancia vállalásával segíti a válság következtében nehéz helyzetbe került, de egyébként életképes élelmiszer-feldolgozó vállalkozások éven túli lejáratú forgóeszközhitelhez jutását. Az MFB a kereskedelmi bankok hitelezési hajlandóságának ösztönzése érdekében az általuk folyósított forgóeszközhitel tőkeösszegének 80 százalékára garanciát vállal, csökkentve ezzel a hitelintézetek ügyleti kockázatát.

Pénzcentrum | 2008. június 19. 05:55

Hogyan juthatsz gyorsan pénzhez? Csak néhány nap kell hozzá...

A lakossági hitelek területén már régóta ismeretes a gyorshitelek kínálata. Egy ideje azonban már nem csupán magánszemélyek vehetnek fel ilyen jellegű kölcsönöket, hanem a kkv-k számára is megadatik a lehetőség, így bővítve a számukra elérhető banki finanszírozási palettát. A Pénzcentrum.hu most annak járt utána, hol és milyen feltételekkel mekkora összeghez lehet hozzájutni.

Pénzcentrum | 2008. április 30. 05:40

Nem tudod fizetni a céges hitelt? A bank viheti a házadat is!

Másról sem hallani, minthogy a hazai vállalkozói szektor forráshiánnyal küzd. Még ennél is nagyobb problémát jelent, hogy egy-egy cég beindításához sem rendelkeznek megfelelő tőkével az önállóságra vágyók, annak ellenére, hogy a siker receptje a kezükben van, rendelkeznek megfelelő ötlettel és elhivatottsággal. A vállalkozás finanszírozásának egyik megoldása a banki hitel, a Pénzcentrum.hu most annak járt utána, mit érdemes tudni az ingatlanfedezetes vállalkozói hitelekről!

Pénzcentrum | 2008. február 12. 10:05

Új banki feketelista készül: az is baj, ha fizetsz!

Új fegyverhez nyúlnak a hitelkártyás bankok Nagy-Britanniában, szeretnének ugyanis megszabadulni azon ügyfeleiktől, akik hónapról hónapra rendesen törlesztenek, így maximálisan kihasználják a kamatmentes periódus adta lehetőségeket.

Pénzcentrum | 2007. december 20. 05:40

Karácsonyi téboly: könnyítsd meg az utolsó pillanatokat!

Az utolsó órák ketyegnek és valaminek a fa alá kell kerülnie szenteste. Évről-évre rengetegen vannak, akik az utolsó pillanatra hagyják az ajándékvásárlást, nekik igyekszünk most segítséget nyújtani, hogy legalább a szükséges információkat ne az ellenséges embertömegben kelljen megszerezniük az erőltetetten mosolygó eladóktól. A következőkben röviden összefoglaltuk a slágerajándékokról szóló praktikus tippjeinket, melyekről bővebben korábbi cikksorozatunkban lehetett olvasni. Az ajándékok mellett természetesen nem megyünk el szó nélkül a karácsonyi hitelfelvétel mellett sem! Bízunk benne, hogy minden Olvasónk talál hasznos megfontolni valót az alábbi összeállításban.

Pénzcentrum | 2007. november 20. 05:40

Karácsony előtt felhív a bank? Drága lehet ez a beszélgetés...

A karácsony közeledtével a vásárlók lépten-nyomon a kereskedelmi bankok akciós ajánlataiba ütköznek, akár az áruházakban a termékek mellé kihelyezett áruhitel-ismertetőkről, akár a kedvezményes személyi kölcsönöket népszerűsítő tévéreklámokról, akár a banki call centerek megkereséseiről legyen szó. A cél természetesen annak a vásárlási hullámnak a kiaknázása, amely az advent időszakát jellemzi. Jogos kérdés azonban, hogy a bankok által kitűzött céloknak mennyiben felelnek meg az alkalmazott eszközök, valóban a megfelelő üzenet jut el a már meglévő és a potenciális ügyfelekhez?

Pénzcentrum | 2007. október 4. 11:00

Türelmi idő a hitelkártyásoknak: csak 45 nap után emelnének díjat...

Számos cikkben hírt adtunk már arról, hogy hogyan kell helyesen, vagyis alacsony költségekkel használni egy hitelkártyát. Szinte minden frissen szabad forráshoz jutó hitelkártyás úgy gondolja, hogy ő, a többséggel ellentétben, teljesen ingyen fogja használni a bank pénzét. Ez rendben is lenne, ameddig ő kontrollálja a fizetendő díjakat. De mi van akkor ha bejelentés nélkül emelkedik a fizetendő összeg?

Pénzcentrum | 2007. szeptember 28. 15:44

Újra kombinál az OTP - 12 százalékot kapsz a betétre

Az első fél év tendenciáitól eltérően 2007 augusztusában erősödött a háztartások betételhelyezési aktivitása. A korábbi mérsékelt megtakarítási hajlandósággal jellemezhető időszakhoz képest ebben a hónapban több mint 67 milliárd forinttal emelkedett a bankszektorban a lakossági betétek állománya, amely augusztus végén mintegy 5 013 milliárd forintot tett ki.

Pénzcentrum | 2007. szeptember 4. 08:00

Vegyes kép júliusról - szaladjunk a bankba?

Lakossági körben ugyan a forintban denominált hitelek esetében az előző évben tapasztaltakhoz képest nem változtak az átlagos kamatlábak. Ugyanez a vállalkozások szektorára már nem mondható el. A nem pénzügyi vállalkozások szektorában mind a (forintban denominált) hitelek, mind az éven belüli lejáratú forintbetétek átlagos kamatlábai csökkentek - legalábbis az MNB legfrissebb adataiból ez derül ki.

Pénzcentrum | 2007. augusztus 13. 12:00

Itt a nagyra vágyók hitele!

Egy vállalkozás életében igen gyakran fordul elő, hogy egyszerre több termékre, több célra felhasználható hitelre volna szüksége. Egyféle megoldás gyanánt szolgálhatnak a szabad felhasználású jelzáloghitelek, azonban egyre több banknál lehet rátalálni az önkormányzati finanszírozási területről már ismerős, úgynevezett többcélú hitelkeretre. Annak jártunk most utána, mi is ez a termék, mit érdemes róla tudni, illetve hol lehet igényelni.

Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem