20 °C Budapest

Július 31-ig tart az OTP folyószámlahitel akció!

Pénzcentrum
2009. június 17. 16:58

Akciót hirdetett az OTP Bank a Lakossági Forint Folyószámlával és a Tempó számlacsomaggal, illetve három hónapos jövedelem átutalással rendelkező ügyfelei részére. Aki még nem rendelkezik folyószámlahitellel és július 31-ig benyújtja a kérelmét, annak a bank elengedi a keretbeállítási jutalékot.

Az akcióban részt vesz minden Lakossági forint folyószámla és Tempó Számlacsomag tulajdonos, akinek legalább három hónapja érkezik jövedelem a számlájára és nem rendelkezik még hitelkerettel.

A rendszeres jóváírás fedezete mellett nyújtott folyószámlahitel minimum összege a fenti számlacsomagok esetében 30 ezer forint, de az átlagjövedelem háromszorosa (legfeljebb 800 ezer forint) is igényelhető.

Kérésre a hitelkeretet az üzletszabályzatban meghatározott feltételek teljesülése esetén automatikusan, hitelbírálati díj felszámítása nélkül megemelik.

Az OTP Folyószámlahitel kondíciói

Ha az igénylőnek minimum három hónapja érkezik jövedelem átutalás a számlájára, akkor már az igénylés napján is hozzájuthat a hitelkerethez. A hitelkeret szerződés megkötése után, a szerződési feltételek teljesülése esetén az igénylő bármikor, külön kérés és engedélyezés nélkül használhatja fel hitelkeretét, akár bankkártyájával fizet, készpénzt vesz fel, utal vagy szolgáltatói díjait egyenlít ki.

A Folyószámlahitelt a bankszámlájára érkező jóváírások automatikusan törlesztik, a visszafizetett összeg újra felhasználható. A hitelhez automatikus kiegészítő haláleseti kockázati biztosítás tartozik, amely a kölcsönt felvevő halála esetén az igénybe vett Folyószámlahitel és hiteldíja visszafizetésére nyújt fedezetet.

Az OTP Magánnyugdíjpénztár, az Önkéntes Nyugdíjpénztár, illetve az OTP Egészségpénztár tagjai további 1,5 % kamatkedvezményben részesülnek. Az igényléseket az OTP Bank fiókjaiban, az OTPdirekt telefonos szolgáltatás munkatársainál vagy az OTPdirekt internetes szolgáltatáson keresztül lehet megtenni.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 27. hétfő
Adalbert
39. hét
Szeptember 27.
Idegenforgalmi világnap
Szeptember 27.
A Google születésnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 26. 16:07