2021. január 27. szerda Angelika

Pénzcentrum fórum

Erre az álomszigetre költözött Vujity Tvrtko: elárulta, miből futotta rá (3)

Tulajdonos: Joco-2, létrehozva: 2020. október 3., szombat 23:19

Kapcsolódó cikk itt...

Joco-2, 2020. október 6., kedd 20:55

Á, "gegrus" igen régóta itt vagyok, olvasgatom a Pénzcentrum izgalmas (sicc) híreit. Van azért természetesen valóban jó is, de abból sokkal több lehetne. Én itt az "izgalmas" című Trutykó :) cikk címére reagáltam, természetesen magamtól is tudom, hogy miből futhatja neki, egészségére. Nem szoktam mindenáron hozzászólni, csak ha rám jön. Hiányzik is "battya" aki majd minden cikkhez épületesen hozzászólt. Remélem jól van, elég komoly bajai voltak szegénynek. Tar kopasz szegény Trutykó, azt takarja. :)

Válasz erre | Előzmény

gegrus, 2020. október 6., kedd 3:01

Jocó, úgy látom új vagy itt.Ez itt a Pénzcentrum, a hangzatos, klikkbájt címek mesés tárháza, ahol a legtöbb esetben semmi köze nincs a cikk tartalmának a címéhez...
:D
Amúgy meg Trutykónak nyilván van gempája rendesen, jó pár évet lehúzott tévésként, nyilván nem aprópénzért.Vajon miért akar minden tehetségtelen celebqrva, meg valóságsó-sztár a "médiában elhelyezkedni"?Na, vajon?
:-))))
Trutykónak meg sok sikert, éljen boldogan.
De egyszer azért megjelenhetne valahol sapka nélkül is.

Válasz erre | Előzmény

Joco-2, 2020. október 3., szombat 23:19

Nekem a cikkből nem jött le, hogy miből futotta rá, de igazán nem is érdekel. Amint egy idő óta Tvrtko se, pedig régebben kedveltem.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS