12 °C Budapest

A Groupama Garancia lett a Honvéd főszponzora

Pénzcentrum
2010. június 28. 16:02

2010. július 1-től a Groupama Garancia Biztosító lesz a Budapesti Honvéd Sportegyesület vízilabda szakosztályának névadó főtámogatója. Az ünnepélyes keretek között aláírt szponzori szerződés három éves időtartamra szól, a csapat új neve mostantól Groupama Honvéd.

A Groupama Garancia Biztosító -csakúgy, mint a 14 európai országban jelen lévő Groupama Csoport - a sport aktív támogatója. A társaság sportok iránti elkötelezettségét tükrözi, hogy számos sportágat támogat, legyen szó labdarúgásról, kézilabdáról, vitorlázásról vagy immár a vízilabdáról.

"Fontos szerepet játszott döntésünkben, hogy a vízilabda Magyarországon rendkívül népszerű sportág, és a Honvéd is sikeres, kedvelt csapat, valamint, hogy olyan fontos értékeket közvetítenek, mint például az egység, az elkötelezettség, a teljesítmény és a kitartás, melyek a Groupama Garancia Biztosító értékei is egyben" - emelte ki a bejelentés kapcsán Yann Ménétrier a Groupama Garancia Biztosító vezérigazgatója.

Fodor Lajos és Yann Ménétrier kézfogása az aláírást követően

A sajtótájékoztatón részt vett Fodor Lajos, a Honvéd Vízilabda Klub szakosztály elnöke, a Magyar Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára is, aki elmondta: "Egy ilyen támogatás, rengeteget jelent a sportnak, a fiúknak, és egyben közvetve hazánknak is, jelentősége pedig napjaink gazdasági közegében még nagyobb."

Molnár Imre, a Budapesti Honvéd Sportegyesület ügyvezető elnöke hangsúlyozta, hogy a Groupama Garancia Biztosító támogatásának köszönhetően a továbbiakban is arra koncentrálhatnak, amire nekik kell: a kemény edzésekre, a felkészülésre, a jó játékra és a siker elérésére. "Meggyőződésem, hogy együttműködésünk révén vízilabdacsapatunk előtt ígéretes jövő áll." - mondta az ügyvezető elnök.

A névadó szponzor és a szakosztály vezetői bizakodással néznek a következő bajnoki szezon elé, többek között azért is, mert a Budapesti Honvéd Sportegyesület vízilabda szakosztálya meg tudta tartani legjobbjait és megerősítette játékoskeretét.

A következő bajnoki szezonban is a klubot erősíti Gergely István kétszeres olimpiai bajnok csapatkapitány, Szivós Márton, Gór-Nagy Miklós, Lévai Márton, Salamon Ferenc, Bátori Bence, akik a két évvel ezelőtt megkezdett fiatalítás és csapatépítés alapembereinek számítanak, míg hozzájuk csatlakozott Dr. Hangody László, Tóth Márton, Hárai Balázs és Mátyás Zoltán.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Székely Bulcsú Sydney olimpiai bajnoka továbbra is a csapat tagja marad és nemcsak játékával, hanem rendkívüli tapasztalatával is segíti a csapatot céljai elérésében.

A Groupama Honvéd Vad Lajos vezetőedzővel érmet szeretne szerezni a magyar bajnokságban, míg a nemzetközi porondon a LEN kupában is maradandót kíván alkotni a csapattal.

Groupama Garancia Biztosító Zrt.

A Groupama Garancia Biztosító 2009. április 1-jén a Groupama Biztosító és a 2008. szeptember 17-én megvásárolt OTP Garancia Biztosító fúziójával alakult meg. A Groupama Garancia Biztosító a hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője. 150 fiókján és 2100 fős üzletkötői hálózatán kívül az OTP Bank 400 fiókjában, valamint 450 alkuszpartnerén keresztül teszi elérhetővé szolgáltatásait. Kompozit biztosítóként teljes körű biztosítási szolgáltatásokkal áll lakossági és vállalati ügyfelei rendelkezésére az élet- és a nem-életbiztosítási területen egyaránt. A Groupama Garancia Biztosító eredményei 2009-ben a gazdasági nehézségek és az integrációs folyamatok ellenére is stabilitást mutattak: 87 milliárd forint díjbevételével 10,55%-os piaci részesedést ért el, mely alapján a magyar biztosítási piac 3. legnagyobb szereplőjévé vált.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 21:06