7 °C Budapest

A Groupama Garancia lett a Honvéd főszponzora

Pénzcentrum
2010. június 28. 16:02

2010. július 1-től a Groupama Garancia Biztosító lesz a Budapesti Honvéd Sportegyesület vízilabda szakosztályának névadó főtámogatója. Az ünnepélyes keretek között aláírt szponzori szerződés három éves időtartamra szól, a csapat új neve mostantól Groupama Honvéd.

A Groupama Garancia Biztosító -csakúgy, mint a 14 európai országban jelen lévő Groupama Csoport - a sport aktív támogatója. A társaság sportok iránti elkötelezettségét tükrözi, hogy számos sportágat támogat, legyen szó labdarúgásról, kézilabdáról, vitorlázásról vagy immár a vízilabdáról.

"Fontos szerepet játszott döntésünkben, hogy a vízilabda Magyarországon rendkívül népszerű sportág, és a Honvéd is sikeres, kedvelt csapat, valamint, hogy olyan fontos értékeket közvetítenek, mint például az egység, az elkötelezettség, a teljesítmény és a kitartás, melyek a Groupama Garancia Biztosító értékei is egyben" - emelte ki a bejelentés kapcsán Yann Ménétrier a Groupama Garancia Biztosító vezérigazgatója.

Fodor Lajos és Yann Ménétrier kézfogása az aláírást követően

A sajtótájékoztatón részt vett Fodor Lajos, a Honvéd Vízilabda Klub szakosztály elnöke, a Magyar Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára is, aki elmondta: "Egy ilyen támogatás, rengeteget jelent a sportnak, a fiúknak, és egyben közvetve hazánknak is, jelentősége pedig napjaink gazdasági közegében még nagyobb."

Molnár Imre, a Budapesti Honvéd Sportegyesület ügyvezető elnöke hangsúlyozta, hogy a Groupama Garancia Biztosító támogatásának köszönhetően a továbbiakban is arra koncentrálhatnak, amire nekik kell: a kemény edzésekre, a felkészülésre, a jó játékra és a siker elérésére. "Meggyőződésem, hogy együttműködésünk révén vízilabdacsapatunk előtt ígéretes jövő áll." - mondta az ügyvezető elnök.

A névadó szponzor és a szakosztály vezetői bizakodással néznek a következő bajnoki szezon elé, többek között azért is, mert a Budapesti Honvéd Sportegyesület vízilabda szakosztálya meg tudta tartani legjobbjait és megerősítette játékoskeretét.

A következő bajnoki szezonban is a klubot erősíti Gergely István kétszeres olimpiai bajnok csapatkapitány, Szivós Márton, Gór-Nagy Miklós, Lévai Márton, Salamon Ferenc, Bátori Bence, akik a két évvel ezelőtt megkezdett fiatalítás és csapatépítés alapembereinek számítanak, míg hozzájuk csatlakozott Dr. Hangody László, Tóth Márton, Hárai Balázs és Mátyás Zoltán.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Székely Bulcsú Sydney olimpiai bajnoka továbbra is a csapat tagja marad és nemcsak játékával, hanem rendkívüli tapasztalatával is segíti a csapatot céljai elérésében.

A Groupama Honvéd Vad Lajos vezetőedzővel érmet szeretne szerezni a magyar bajnokságban, míg a nemzetközi porondon a LEN kupában is maradandót kíván alkotni a csapattal.

Groupama Garancia Biztosító Zrt.

A Groupama Garancia Biztosító 2009. április 1-jén a Groupama Biztosító és a 2008. szeptember 17-én megvásárolt OTP Garancia Biztosító fúziójával alakult meg. A Groupama Garancia Biztosító a hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője. 150 fiókján és 2100 fős üzletkötői hálózatán kívül az OTP Bank 400 fiókjában, valamint 450 alkuszpartnerén keresztül teszi elérhetővé szolgáltatásait. Kompozit biztosítóként teljes körű biztosítási szolgáltatásokkal áll lakossági és vállalati ügyfelei rendelkezésére az élet- és a nem-életbiztosítási területen egyaránt. A Groupama Garancia Biztosító eredményei 2009-ben a gazdasági nehézségek és az integrációs folyamatok ellenére is stabilitást mutattak: 87 milliárd forint díjbevételével 10,55%-os piaci részesedést ért el, mely alapján a magyar biztosítási piac 3. legnagyobb szereplőjévé vált.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 19. 16:26
Megvan, mennyibe kerül majd az HBO Maxot, a discovery+ szolgáltatást és az Eurosportot egyesítő stre...
ChikansPlanet  |  2024. április 19. 12:49
A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva fi...
Holdblog  |  2024. április 19. 12:25
Megint immáron nyolcadik alkalommal mi lettünk Az Év Alapkezelője. Mellette a HOLD Részvény, a Deep...
Kiszámoló  |  2024. április 19. 10:08
Tavaly már mindenki temette Kínát és az új Japánnak hívták. Japán a második világháború után hatalma...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm