Önrészes kötelezővel indul az UNION a kampányban

2009. október 28. 13:32

Union24.hu néven egyedülálló, ténylegesen online kötelező biztosítást vezet be az UNION Biztosító. Az új biztosítás kizárólag interneten köthető, a szerződés időtartama során a teljes ügyintézés is online történik. A társaság piaci újdonságként jelentős díjkedvezményt nyújtó önrész-lehetőséget is kínál az ügyfeleknek.

Továbbra is a kockázatarányos díjszabást és az ügyfélérdekek szem előtt tartását helyezi kötelező biztosítási stratégiájának középpontjába az UNION. A társaság idén is jelentős újításokkal, innovációval készül a kötelező biztosítási piacon.

Az újításokat a témában végzett piackutatás indokolta, mely szerint a megkérdezettek 57%-a, köztük is elsősorban a fiatal- és középkorú korosztály tagjai érdeklődnének egy olyan kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás iránt, amelyet online módon, közvetlenül a biztosítóval, közbeiktatott biztosításközvetítő személy közreműködése nélkül köthetnek meg. Így minden lehetséges ügyintézés és a kárbejelentés is a lehető legegyszerűbb módon, online módon történik, aminek eredményeképp a szolgáltatás jelentősen olcsóbb a hagyományos biztosításokhoz képest.

"A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás témájában végzett kutatás eredményeire alapozva fejlesztettük ki azt a ténylegesen online felületetet, mellyel forradalmasítjuk az online-biztosítás fogalmát. Az új webes felületen a szerződéskötés online alkuszok beiktatása nélkül, közvetlenül a biztosítóval történik. Az érdeklődő egyrészt akár 24 másodperc alatt díjat kalkulálhat, másrészt egyszerűen, elektronikusan, papírmunka nélkül kötheti meg szerződését. Az új konstrukció innovatív elemeként a szerződéssel kapcsolatos minden lehetséges ügyintézés online módon végezhető." - mondta el Maják Viktor, az UNION Biztosító kommunikációs igazgatója.

A biztosítás előnye az autós számára nem csupán a kényelmes és gyors ügyintézésben jelentkezik, hanem a jelentősen, 25%-kal kedvezőbb árban is, amelynek forrása részben a közvetítői jutalék, részben a megtakarított adminisztrációs költség. Az union24.hu 2009 novemberében kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással indul.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A kutatás eredményére alapozva jelentős, Magyarországon csak az UNION nevéhez fűződő másik újítást is kínál a társaság, amikor a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításban is bevezeti az EU számos országában már elterjedt önrész fogalmát. Csupán ezzel a lehetőséggel, a társaság 20% illetve 30% díjkedvezményt nyújt az önrészes konstrukciót választó ügyfelek számára. 20 ezer forint önrész vállalásával 20%-kal, míg 50 ezer forintos önrész választásával 30%-kal is csökkenthető a kötelező biztosítás tarifája. A károsultnak a kár teljes összegét megtéríti a biztosító, az önrész összegét pedig a károkozó utólag befizeti a biztosító számára. Ráadásul az önrész egy biztosítási időszakon belül csak az első kárnál kerül alkalmazásra.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 19. vasárnap
Vilhelmina
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 18. 19:20