15 °C Budapest

Önrészes kötelezővel indul az UNION a kampányban

2009. október 28. 13:32

Union24.hu néven egyedülálló, ténylegesen online kötelező biztosítást vezet be az UNION Biztosító. Az új biztosítás kizárólag interneten köthető, a szerződés időtartama során a teljes ügyintézés is online történik. A társaság piaci újdonságként jelentős díjkedvezményt nyújtó önrész-lehetőséget is kínál az ügyfeleknek.

Továbbra is a kockázatarányos díjszabást és az ügyfélérdekek szem előtt tartását helyezi kötelező biztosítási stratégiájának középpontjába az UNION. A társaság idén is jelentős újításokkal, innovációval készül a kötelező biztosítási piacon.

Az újításokat a témában végzett piackutatás indokolta, mely szerint a megkérdezettek 57%-a, köztük is elsősorban a fiatal- és középkorú korosztály tagjai érdeklődnének egy olyan kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás iránt, amelyet online módon, közvetlenül a biztosítóval, közbeiktatott biztosításközvetítő személy közreműködése nélkül köthetnek meg. Így minden lehetséges ügyintézés és a kárbejelentés is a lehető legegyszerűbb módon, online módon történik, aminek eredményeképp a szolgáltatás jelentősen olcsóbb a hagyományos biztosításokhoz képest.

"A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás témájában végzett kutatás eredményeire alapozva fejlesztettük ki azt a ténylegesen online felületetet, mellyel forradalmasítjuk az online-biztosítás fogalmát. Az új webes felületen a szerződéskötés online alkuszok beiktatása nélkül, közvetlenül a biztosítóval történik. Az érdeklődő egyrészt akár 24 másodperc alatt díjat kalkulálhat, másrészt egyszerűen, elektronikusan, papírmunka nélkül kötheti meg szerződését. Az új konstrukció innovatív elemeként a szerződéssel kapcsolatos minden lehetséges ügyintézés online módon végezhető." - mondta el Maják Viktor, az UNION Biztosító kommunikációs igazgatója.

A biztosítás előnye az autós számára nem csupán a kényelmes és gyors ügyintézésben jelentkezik, hanem a jelentősen, 25%-kal kedvezőbb árban is, amelynek forrása részben a közvetítői jutalék, részben a megtakarított adminisztrációs költség. Az union24.hu 2009 novemberében kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással indul.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A kutatás eredményére alapozva jelentős, Magyarországon csak az UNION nevéhez fűződő másik újítást is kínál a társaság, amikor a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításban is bevezeti az EU számos országában már elterjedt önrész fogalmát. Csupán ezzel a lehetőséggel, a társaság 20% illetve 30% díjkedvezményt nyújt az önrészes konstrukciót választó ügyfelek számára. 20 ezer forint önrész vállalásával 20%-kal, míg 50 ezer forintos önrész választásával 30%-kal is csökkenthető a kötelező biztosítás tarifája. A károsultnak a kár teljes összegét megtéríti a biztosító, az önrész összegét pedig a károkozó utólag befizeti a biztosító számára. Ráadásul az önrész egy biztosítási időszakon belül csak az első kárnál kerül alkalmazásra.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2023. szeptember 24. 06:55
Vakmajom: nem igaz, hogy Nyugat-Európában csak és kizárólag az (aktuális a szerk.) bevándorlás miatt...
MEDIA1  |  2023. szeptember 23. 17:30
A TV2 új realityjének szereplőjét próbálja azzal promózni a hírműsor honlapja, amire mindenki kattin...
KonyhaKontrolling  |  2023. szeptember 22. 07:45
A befektetési stratégiák között az egyik legismertebb, sőt megkockáztatom, hogy a legnagyobb hívőbáz...
MNB Intézet  |  2023. szeptember 21. 10:10
Világszerte egyre élesebb verseny tapasztalható a felsőoktatási intézmények között a hallgatókért. E...
A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 24. vasárnap
Gellért, Mercédesz
38. hét
Szeptember 24.
A siketek világnapja
Szeptember 24.
Tengerészeti világnap
Szeptember 24.
A fehér kendő napja
Szeptember 24.
A szív világnapja
Szeptember 24.
A Szentírás vasárnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. szeptember 23. 19:18
Hello vidék  |  2023. szeptember 24. 06:30
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM