17 °C Budapest
greengo

Ennyi kilométer alatt nem éri meg a saját kocsi: új lendületet vehet a közösségi autózás hamarosan

2022. augusztus 7. 14:01

Jó hír a Budapest környéki kiránduló-, bevásárló- és szabadidős helyeket célzók számára: újabb 15 hellyel bővült a kedvezményes díjjal igénybevehető parkolási lehetőségek száma Magyarország egyetlen, teljesen elektromos flottával rendelkező, közösségi autómegosztó szolgáltatójánál. Ezzel immáron közel 70 kedvezményes parkolási zóna teszi kényelmesebbé azok életét, akik számára a reális árú közlekedés mellett a környezet tisztasága és jó levegő megőrzése is fontos - írták közleményükben.

Mostantól közel 70 kedvezményes parkolási lehetőséget biztosít az ügyfelei számára a GreenGo. A közösségi autómegosztó szolgáltató ugyanis újabb 15 kedvezményes árú parkolási lehetőséget biztosít azok számára, akik saját gépjárművük helyett inkább a gazdaságosabb és egyszerűbb carsharing megoldást választanák. Az új helyek elsősorban azok számára lesznek izgalmasak, akik szabadidős tevékenységeikhez (DunaFok Szabadidőpark vagy szigethalmi Vadaspark), bevásárlásaik intézéséhez (Pólus Center, Möbelix, vagy fóti Auchan), esetleg vizes élményekhez (szentendrei uszoda, a D-Beach vagy Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő) kapcsolódó helyek eléréséhez szeretnék igénybe venni a kedvezményes parkolás lehetőségét.

A mostantól kedvezményes díjszabás mellett elérhető új parkolási zónákat az alábbi térképen zöld körrel jelölték. A szolgáltató applikációjában a kedvezményes parkolási zónákat kék színnel jelzik a zöld zónahatárok mellett. A kedvezményes parkolási zónák parkolási díja, díjcsomagtól függően az általános parkolás töredéke, akár 5 Ft/perc is lehet.

Azoknak, akik éves szinten 7500 kilométernél kevesebbet közlekednek gépjárművel, a jelenlegi üzemanyagárak mellett egészen biztosan a carsharing használata a legkifizetődőbb

– mondta Ádám Boglárka a cég vezérigazgatója. A nagyobb hatótávú kocsikkal távolabbi, vidéki desztinációk is kényelmesen megközelíthetők, a fővárosban pedig a szolgáltatási zóna 100 négyzetkilométer.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 5. szerda
Aurél
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?