2017. december 16. szombat Etelka, Aletta

Tömeges visszahívás a magyar boltokban: sztárborok és egy borsfajta is érintett

Termékproblémái adódtak kedden a Sauska Pincészet és az Auchannak is. Az előbbinek több fajta borát kellett visszahívnia a polcokról egy technikai probléma miatt, az Auchan pedig egy által árult borsfajtával kapcsolatban kényszerült közölni a vásárlókkal, hogy ne fogyasszák el, hozzák vissza.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) döntése alapján, egy technikai jellegű, a termékazonosítást érintő hiba miatt kényszerült visszahívni számos borfajtáját a Sauska, ám a vizsgálat a borok minőségével kapcsolatban nem tárt fel hiányosságot - közölte a borászat saját honlapján.

Az Auchannál a Tuti Tipp 20 grammos fekete bors minőségével adódtak gondok, így azt a szavatossági időre való tekintet nélkül visszaveszi az áruház, a visszaváltáshoz blokk sem szükséges - közölte honlapján a társaság.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Nem kell úgy megijedni, ha hazai repülőre ülsz

A lenti csárton az látszik, hogy Magyarország nagyjából az EU-s átlagot hozza, ha azt vizsgáljuk, hogy az összes, az országban üzemeltetett repülő közül, mekkora a 20 évnél idősebb gépek aránya?...
 

Karácsonyi lapra egy forintot se költs: ezek a tuti módszerek

Horrorárakon lehet kapni a kreatívabb, szebb karácsonyi lapokat a papír-írószer boltokban, úgyhogy itt az ideje otthon készíteni őket, fillérekből. Ehhez mutatok egy videót.  
NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk