2020. július 4. szombat Ulrik

Hiába tetőzik épp a járvány, a magyarok egy nagy része a lottót azért feladja személyesen


A Szerencsejáték Zrt. játékosai és munkatársai egészségének védelme érdekében számos intézkedést vezetett be saját árusítóhelyein, illetve ezirányú támogatást nyújtott többezer értékesítési partnere részére. A magyar játékosok többségében még mindig a személyes játékmódot választják a pandémiás helyzetben is, emellett azonban a digitális értékesítési csatornák használatának aránya jelentősen megnövekedett, az elmúlt hetekben közel 26 százalékra.

A nemzeti lottótársaság játékosai biztonságos és magas színvonalú kiszolgálásáért március első heteitől gyors ütemben építette ki saját üzemeltetésű lottózói védelmi intézkedéseit, és az elmúlt hetekben támogatást nyújtott ebben többezer kkv értékesítő partnerének is a nehéz helyzetre való tekintettel.

A Szerencsejáték Zrt. által működtetett lottózókban munkatársaik maszkban és gumikesztyűben szolgálják ki az ügyfeleket a pultokra kihelyezett plexi állvány mögül. A boltokban tartózkodók létszámát a cég korlátozta, egyszerre legfeljebb 3 fő lehet egy helyiségben a lottózó munkatársain kívül, sorban állásnál pedig padlómatrica figyelmeztet az ajánlott 2 méteres távolság betartására. A nemzeti lottótársaság ügyfelei megértését kéri annak kapcsán, hogy a kaparós sorsjegyek vásárlásánál jelenleg nem biztosítja a kézzel választás lehetőségét. A munkatársak és a játékosok védelmében a kihelyezett tableteket átmenetileg leállították, fizetéskor pedig a bankkártyás rendszert ajánlja a társaság ügyfeleinek. A járvány megfékezését szolgálja továbbá a fokozott napi fertőtlenítő takarítás, amely különös hangsúlyt helyez az informatikai eszközökre, kijelzőkre, pénzátadó tálcára, kilincsekre, POS- és fogadóterminálokra, illetve asztalokra. 

A Szerencsejáték Zrt. ezúton is szeretné megköszönni játékosai együttműködését a lottózókra vonatkozó biztonsági szabályok betartásában, és kifejezni megbecsülését a hazai lottózói szektorban dolgozó több mint tízezer munkavállalónak, akik személyesen állnak helyt a játékosok magas színvonalú kiszolgálásában.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk