23 °C Budapest
Gyökeres változás az Ötöslottó sorsolásán: mutatjuk, mi lesz más

Gyökeres változás az Ötöslottó sorsolásán: mutatjuk, mi lesz más

2020. április 25. 12:00

Új műsorvezető lesz látható a Szerencse Szombatban: Mák Kata hamarosan életet ad a gyermekének, így a továbbiakban nem tudja vállalni a forgatást. Kiderült, hogy ezután Lola lesz a csapat negyedik tagja.

Új műsorvezetőt avat Szerencse Szombat, aki Mák Katát váltja, aki hamarosan életet ad második gyermekének, emiatt nem tudja vállalni a továbbiakban a forgatást. Kisó, Harsányi Levente és Kovács Áron továbbra is maradnak, a negyedik csapattag pedig nem más lesz, mint az énekesnő Lola, aki eddig az M2 Petőfi TV adásait vezette, de a Duna TV Dal című műsorában szerepelt már - írja a FemCafé.

Mák Kata helyettesítésére olyan tapasztalattal rendelkező műsorvezetőt kerestek a készítők, akinek személyisége illik a Szerencse Szombat stílusához, akitől nem áll távol a zenei tartalom sem és vezetett már élő műsort, Lola tehát tökéletes választásnak bizonyult.

- mondta a Szerencse Szombat stábja.

Az élet ugyan hosszú évekig másfelé sodort, a műsorvezetés ugyanolyan örömmel tölt el, mint az éneklés, így nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen színvonalas műsort vezethetek. Levivel és Áronnal is ismerjük már egymást, így nem lesz nehéz az összeszokás, de az első adás alkalmával azért biztosan izgulni fogok picit

- írta Instagramján Lola.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 13. vasárnap
Antal, Anett
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?