2020. július 4. szombat Ulrik

Brutális pénzosztás indul karácsoy előtt: 3 milliárddal gazdagothat bármelyik magyar


Ezen a hétvégén van az utolsó előtti esély arra, hogy valaki igazán nagy összeget nyerjen az Ötöslottón, így milliárdosként búcsúztassa az óévet. Nem kevesebb, mint 3 milliárd forint várja, hogy már új tulajdonosánál tölthesse az ünnepeket. Lesz újra telitalálat a legismertebb magyar lottójátékon?

Egyáltalán nem lehetetlen. A múlt hétvégén többek életében is fordulatot hozott a lottósorsolás, hiszen ketten is eltalálták mind a 6 nyerőszámot a Hatoslottón, így 23 hét halmozódás után a játék történetének második legnagyobb nyereményén, összesen 2,102 milliárd forinton osztozhattak a szerencsés játékosok - írja közleményében a Szerencsejáték zrt.

Ne bízd a szerencsére! Személyi hitelekért keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát!

Az Ötöslottón azonban ennél is régebben - legutóbb 24 hete - tippelték meg helyesen az 5 nyerőszámot, így e hét szombaton 3 milliárd forintos főnyeremény várja a játékosokat.  Az Ötöslottó 20 éve, egy októberi szombaton tett először milliárdossá egy szerencsés játékost. Az egyedüli nyertes nyereménye közel 1,1 milliárd forint volt, amelyet érdekes módon nem kísért kiemelt médiafigyelem, mert bár az ország lottólázban égett, leginkább egy új lottójáték, a Skandináv lottó elindulása miatt.

Az Ötöslottó több mint 60 éves története során számos más érdekes számadattal is találkozhattunk. Ilyen például az 1990-es év, amelyhez azóta is több rekord kapcsolódik. Többek között ebben az esztendőben született az egyetlen sorsoláson elért legtöbb telitalálatos szelvény (13 darab), de a legnagyobb heti forgalom, több mint 21 millió feladott alapjáték is ehhez az évhez kapcsolódik. Érdemes tehát ezen a héten is lottózni, hiszen akár az Ötöslottó giganyereménye is bekerülhet egy szerencsés játékos karácsonyfája alá.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk