14 °C Budapest

695 forintért árulja a sztárbort a Lidl: ebből érdemes bespájzolni!

2017. szeptember 13. 11:02

Ma már nem kell vagyonokat költenünk arra, hogy jó bort kapjunk valamelyik áruházban: elég elmenni a legközelebbi Lidlig, Aldiig vagy Tescóig és biztosan találunk valami kedvünkre valót. A szaklapok is sorra méltatják ezeket a borokat, érdemes nyitott szemben járni. Most például féláron, mindössze 695 forintért vásárolhatjuk meg a 2014-es évjáratú Contado Del Grifo Chianti Classico vörösbort.

Az utóbbi időben egyre több kiváló minőségű bort találni a különböző áruházakban, megfizethető áron. Érdemes nyitott szemmel járni és elidőzni kicsit az áruházláncok boros részlegénél: igazi kincseket találhatunk.

A Művelt Alkoholista borblog egyik szerzője a hétvégén az egyik Lidlben bukkant egy 2014-es évjáratú Contado Del Grifo Chianti Classico vörösborra. A Vivino nevű, borokat értékelő közösségi alkalmazás adatbázisa alapján az átlagára 1300 forint és 363 értékelés alapján 3 csillagot ért el az 5-ből. 

"Igazán jó alap-chianti, hozza a tipicitást, és nem vét hibát. Ilyen illata csak olasz vörösnek lehet: aszalt meggyes, finoman gyógynövényes és bőrös, egyszerűen nemességet áraszt. Kellően gyümölcsös és intenzív, hovatovább szokatlanul tiszta" - írják a blogon. Azt is megjegyzik, hosszasan tartogatni viszont nem érdemes, ha megvettük, néhány hónapon belül igyuk is meg.

Az ital egyébként 10 pontot kapott a Gault & Millau keretei közt működő borblogtól, ami nagyjából annyit tesz, a bort szívesen innák máskor is, és az íze, illata alapján valószínűleg fel is ismernék. A palackot Budán, a Huszti úti üzletben vették.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Ha valaki esetleg ráakad másik Lidl-ben is, és nem veszi meg azonnal az összes fennmaradó palackot, küldje el nekünk a helyszínt a penzcentrum@penzcentrum.hu címre, hogy tájékoztathassuk róla a többi olvasót is.

Olvasóinktól tudjuk, hogy a békéscsabai Lidlben még akad néhány palack, és a vecsési áruházba is érdemes betérni. A lőrinci Lidlben, a Gloriett lakótelep mellett, valamint Nyíregyházán, a Pazonyi úti boltban is akad még a borból. Ha valaki Dunakeszin jár, a Berek utcai Lidlben is talál az italból, és a budapesti, 13. kerületi, Béke téren lévő üzletben is lehet még vásárolni belőle. A rákospalotai üzletben is lehet még venni belőle.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm