Már csak néhány napjuk maradt a vásárlóknak és a webshopoknak, ha azt szeretnék, hogy a karácsonyi csomagok időben megérkezzenek.
Horror áron mérik a húsvéti menüt a hazai éttermek: ennyiért rendelhetsz ünnepi ebédet 2025-ben
A budapesti éttermek széles választékban kínálnak elviteles húsvéti menüket, amelyek között megtalálhatók a hagyományos fogások és a modern gasztronómiai különlegességek is.
A húsvéti menük rendelése nemcsak időt takarít meg, hanem pénzügyileg is előnyös lehet. Az éttermek által kínált menük ára gyakran versenyképes a házi készítésű ételek összköltségével, különösen, ha figyelembe vesszük az alapanyagok árát és a főzéshez szükséges időt.
Számos budapesti étterem kínál elviteles húsvéti menüket, amelyek között megtalálhatók a hagyományos fogások és a modern gasztronómiai különlegességek is.
Stand25 Bisztró: A bisztró húsvéti kínálatában szerepel házi vajas kalács (3.900 Ft), tojáskrém (3.900 Ft), kacsamáj terrine (8.900 Ft), kakasleves két főre (8.900 Ft), zsenge báránysült két főre (34.900 Ft), hidegtál két főre (24.900 Ft), retro hidegtál két főre (14.900 Ft), valamint somlói vagy tejberizs desszert (4.500 Ft).
Gundel Étterem: A Gundel Étterem 2 fős húsvéti csomagot kínál, amely tartalmaz többek között kaszinótojást, franciasalátát, sonkákat, libamájkrémet, stefánia szeletet, kalácsot és zserbót. Az ára 19.600 Ft + 1.500 Ft csomagolási díj.
Náncsi Néni Vendéglője: Az étterem kínálatában szerepel tárkonyos bárányraguleves (3.580 Ft), kemencében sült báránylapocka két főre (24.800 Ft), ropogós kacsacomb (7.480 Ft) és málnás tiramisu (2.790 Ft).
NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!
Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)
Pasarét Bisztró: A bisztró húsvéti menüjében megtalálható a kaszinótojás, sonka, franciasaláta, torma (3.990 Ft), kacsamáj pástétom (6.490 Ft), bárányragu leves (3.490 Ft), báránysült (6.990 Ft) és fonott kalács (0,5 kg) (1.680 Ft).
-
Évente tízmilliárdokat lopnak el a csalók hazai bankszámlákról – Kiderült, ki a legkönnyebb célpont
Becslések szerint 2,6 millió magyar változtatott online vásárlási szokásain, miután átverték vagy csalás célpontja lett, 40%-uk emiatt kevesebbet vásárol a neten.
-
Állatorvosi rendelőből skálázható kkv – így épült fel a Petlegio tőkevonzó modellje
Nándorfi Zoltánt, a Petlegio vezetőjét és Bánfi Zoltánt, az MKIK Tőkealap-kezelő vezérigazgatóját kérdeztük.
-
Zsalutrend: számít a felhasznát anyagokba épített energia (x)
Fókuszban a karbonsemlegességhez hozzájáruló, csekély ökológiai lábnyommal rendelkező és igazolt adatokkal kínált építőanyagok. Ezek között rendhagyó egy 25 éves zsaluinnováció a Mevától.
-
Önálló digitális transzformációs terület a Rossmann-nál (x)
Dedikált csapattal indult el a digitális transzformáció a Rossmann Magyarországnál, az új, önálló területet Fürjes Ádám, a vállalat eddigi webshopvezetője irányítja.
-
A vásárlói élmény és az értékteremtés kéz a kézben jár az Ecofamily üzleteiben (x)
Az elmúlt években látványosan átalakultak a fogyasztói igények: a vásárlók ma már nem csupán termékeket keresnek, hanem olyan márkákat és üzleteket, amelyekkel azonosulni tudnak és amelyek valódi értéket képviselnek.








