TOP5 Balaton: ezek a legjobb lángosozók, halsütők, fagyizók a tó partján
Magyar Konyha kiadványa évről évre bemutatja azokat a strandbisztrókat, halsütőket, lángosozókat és fagylaltozókat, ahol valódi minőség vár a vendégekre.
Magyar Konyha kiadványa évről évre bemutatja azokat a strandbisztrókat, halsütőket, lángosozókat és fagylaltozókat, ahol valódi minőség vár a vendégekre.
A csendes falu, Nagyréde nem csupán a mátrai borvidék egyik fontos központja, hanem egyre inkább kulturális és gasztronómiai élmények színtere is.
Az éttermek széles választékban kínálnak elviteles húsvéti menüket, amelyek között megtalálhatók a hagyományos fogások és a modern gasztronómiai különlegességek is.
A végső rangsor összeállításakor országonként csak a legmagasabb pontszámot elérő várost vették figyelembe.
A 2024-es Michelin Guide Hungary kiadványban összesen 78 étterem szerepel: 34 Budapesten és 44 vidéken található.
Szeged fesztiválvárosból fesztivál nélkül marad? Ahogy tavaly, úgy az idei évben sem rendezik meg a Toros Pálinkafesztivált és a Halfeszivált sem.
Nem csak a virágboltok és a plüssgyártók, a fővárosi éttermek is készülnek az év legrózsaszínebb ünnepére,
Az első három helyezett Franciaország, Dánia és Svédország lett a gasztronómiai versenyen.
A karácsony nemcsak az ajándékokról és a családi összejövetelekről szól, hanem az ünnepi lakoma is kiemelt szerepet kap.
A hazai MICHELIN-csillagos éttermek megőrizték kitüntetésüket, sőt, az idei évben, a tavalyival ellentétben, új csillagokat is kiosztottak.
A hazai vendéglátás komoly változások előtt áll: a gazdasági környezet, a fogyasztói szokások átalakulása és a szakemberhiány mind jelentős kihívásokat jelentenek.
Badacsonyban, Siófokon, Balatonfűzfőn, Balatonkenesén, Balatonszárszón, Keszthelyen és Zánkán is libás ételekkel, újborokkal várták a látogatókat.
A világ mogyorótermésének jelentős része Törökországból, azon belül is a Fekete-tenger keleti partvidékéről származik.
A hazai gasztronómiai élet egyik ikonikus szereplője, a Nobu Budapest tulajdonosi körében jelentős változások történtek az elmúlt időszakban.
Zimány Linda a világ legdrágább helyén vacsorázott a dán fővárosban, Koppenhágában.
A turisztikai vállalkozók összefogásával nem kell attól tartani, hogy jelentős vendégforgalom csökkenés lesz a városban - ebben bízik a Bükki Kör.
Az odaítélés folyamatát számos rejtély övezi, a legtöbb étterem például sosem tudja meg, kik voltak az ítészek, mikor jártak ott.
A Dining Guide Top100 Étteremkalauz évről évre kiemelkedő figyelmet szentel a magyar gasztronómiai színtér legjobbjainak, különösen a kortárs és progresszív magyar konyha terén.
Idén közel 90 magyar élelmiszert díjaztak a Great Taste Awards-on, a világ egyik legnagyobb gasztronómiai versenyén.
Fejenként 166 ezer forintba is kerülhet egy vacsora az Év Étterme díjjal frissen kitüntetett Salt Budapestben.