Tegnapi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy további termékkategóriákkal bővült az Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programjának lejárati útmutatója.
Idén közel 90 magyar élelmiszert díjaztak a Great Taste Awards-on, amely a világ egyik legnagyobb gasztronómiai versenyének számít – írja a HelloVidék.
A Csíz Sajtműhely Baracskai Öreg sajtja és a Nativus szarvasgombás szarvasszalámija a legmagasabb elismerésnek számító 3 csillagot szerezték meg a világ egyik legnagyobb és legszigorúbb gasztronómiai versenyének számító Great Taste Awards-on. Ennek apropóján a portál Kun Anita sajtmesterrel, a Csíz Sajtműhely alapítójával beszélgetett arról, hogy melyek a legnépszerűbb termékeik illetve arról, többnyire hova szállítják ezeket. Ha érdekel a teljes cikk, kattints a HelloVidék cikkére.
Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.
Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.
A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.
A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.
-
Rohamosan csökken a hazai borfogyasztás, de a szakértőknek van megoldásuk a helyzetre
A klímaváltozás sem könnyíti meg a borászatok dolgát.