4 °C Budapest
Akár további 11%-ot spórolhat most az ALDI-val (x)

Akár további 11%-ot spórolhat most az ALDI-val (x)

PR
2022. október 13. 05:00

Óriási kuponakció az ALDI-ban a nagybevásárlásokra!

Az ALDI-val könnyű spórolni, hiszen folyamatosan megújuló szuper ajánlatainak, nagy kiszerelésben elérhető, olcsóbb egységárú termékeinek, és rendkívül jó ár-érték arányú saját márkás árucikkeinek köszönhetően egyszerű vele a pénztárcabarát bevásárlás. Ráadásul az áruházlánc őszi kuponakciója során meg is ajándékozza vásárlóit. A nagybevásárlások után kuponok járnak, amik bármelyik ALDI üzletben beválthatóak. Ha ALDI Online bevásárlásra adták a kuponokat, akkor online használhatóak fel, egy következő vásárlásnál.

Most még jobb együtt spórolni!

Az ALDI-val együtt mindig eredményesen és takarékosan feltölthető a kamra, most azonban még jobban járhatnak a vásárlók, hiszen az áruházlánc október 21-én és 22-én ajándékkal is kedveskedik. Az ALDI az üzletekben vagy online történő vásárlások során – 30 000, illetve 35 000 forintot elérő vásárlás esetén – 2500, illetve 4000 forintos kupont ad ajándékba, amit 2022. október 30-ig tudnak a vásárlók beváltani bármelyik magyarországi ALDI áruházban, illetve az online kuponokat a kiszállítás idejétől számított 7 napon belül – a ROKSH-on keresztül – tudják újabb ALDI termékekre felhasználni. A kuponakciót megelőzően az aldi.hu oldalon olvashatók a részletek.

Spóroljunk egy nagyot!

Sokféleképpen lehet spórolni; a bevásárlólista írása, a saját márkás termékek választása, a kedvezményes ajánlatok figyelése mellett jó megoldás a „többet, olcsóbban” elv alkalmazása, azaz nagyobb kiszerelésű termékek vásárlása, alacsonyabb egységáron. Érdemes ezért az ALDI XXL-es termékeit választani, még jobb áron.

 

Spóroljunk még többet – az ALDI-val!

(x)

 

 

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 1. szerda
Ignác
5. hét
Február 1.
A civilek napja
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?