35 °C Budapest
Preparing Wiener Schnitzel with beaten egg and breadcrumbs. cooking frying fried kitchen

Itt a toplista: ezek a legjobb ár-érték arányú tapadásmentes serpenyők 2022-ben

2022. május 29. 14:31

A Tudatos Vásárlók Egyesülete 21 tapadásmentes serpenyőt tesztelt fogyasztóvédő szervezetekkel együttműködve egységes módszertan alapján, laboratóriumban. Vizsgáltáuk többek között a tapadásmentességet, a hőeloszlást, a kopás-, és karcállóságot, valamint a használhatóságot, azaz a felhasználói élményt. Ebből alakult ki a legjobb serpenyők rangsora. Meglepetés, hogy nem a legdrágább serpenyő kapta a legmagasabb pontszámot!

2022 júniusáig tart a napraforgó olaj hatósági ára, és egyelőre nem látni, mennyibe kerül majd azután. Ha drágulás jön, ideje lesz áttérni a zsiradékmentes vagy kevés olajat használó sütésre-főzésre, amihez a jó serpenyő elengedhetetlen - ajánlják.

A Tudatos Vásárlók Egyesülete 21 tapadásmentes serpenyőt tesztelt fogyasztóvédő szervezetekkel együttműködve egységes módszertan alapján, laboratóriumban. A vizsgálatokat vadonatúj serpenyőkkel végezték a szakértők, kontrollált laboratóriumi körülmények között, így az eredmények megbízhatók, reprodukálhatók és összehasonlíthatók egymással.

A tesztben vizsgálták többek között a tapadásmentességet, a hőeloszlást, a kopás-, és karcállóságot, valamint a használhatóságot, azaz a felhasználói élményt - ezekkel a jellemzőkkel kapcsolatban a részletes eredmények és pontszámok itt érhetők el.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 29. szerda
Péter, Pál
26. hét
Június 29.
Nemzetközi Duna-nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?