6 °C Budapest
Bavaria, Munich

Ezek lesznek az idei Black Friday slágertermékei: holnap indul a roham a hazai boltokban

2021. november 18. 13:04

A  szokásos forgalom háromszorosára számítanak ezen a hétvégén. A raktárak tele vannak és van elegendő kapacitás a megvásárolt műszaki cikkek házhozszállítására.

November 19-én a Black November keretében indítja újabb akcióját a 32 áruházzal rendelkező műszaki áruházlánc. A MediaMarktnál ezen a hétvégén népszerű márkák nagy képátlójú -, közép és felső kategóriás televíziói, és okostelefonjai mellett a beépíthető konyhai készülékek kerülhetnek az akcióvadászok célkeresztjébe.

Szilágyi Gábor ügyvezető szerint ahogy közeledünk az ünnepekhez, ezeket az eszközöket nem csak az otthonokba, hanem már a fa alá is vásárolják az emberek. Az okostelefonok, játékok, konzolok, nagyméretű tévék iránt minden ajándékozási időszakban óriási az érdeklődés, ez vélhetően idén sem lesz másként. A házhozszállításokat 1-5 vagy 1-7 napon belül vállalja a cég, a címtől és a műszaki cikk méretétől függően, de ahogy azt korábban jelezték, a szállítási kapacitásukat kibővítették a megnövekedett érdeklődésre számítva.

„A vásárlók érdekeit szem előtt tartva határoztuk meg az idei akciós időszakra vonatkozó stratégiánkat – mondta el Szilágyi Gábor, a MediaMarkt ügyvezetője. Ezért a vállalat Black Novembert tart, ami azt jelenti, hogy számtalan, online és áruházainkban is elérhető akcióval készülünk egész novemberben, hogy minél többen megkaphassák kedvezményes áron azt a terméket, amit szeretnének.”

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?