13 °C Budapest
Sajátmárkás ruhakollekcióval támad az Aldi: Magyarországra is megérkezhet?

Sajátmárkás ruhakollekcióval támad az Aldi: Magyarországra is megérkezhet?

2021. április 30. 16:45

Sajátmárkás ruhakollekciót vezetett be az Aldi az Egyesült Királyságban: a boltlánc rajongói a pulóvertől a papucsig szinte mindent megtalálnak. A Pénzcentrum megkérdezte a magyar leányvállalatot, hogy nálunk bevezetik-e az újdonságokat. Korábban a Lidl sajátmárkás ruháiért és kiegészítőiért őrültek meg a magyarok.

Gyorsan körbement az interneten, hogy a Lidl után már az Aldi is sajátmárkás ruhakollekciót dobott piacra. Nagy-Britanniában jelentek meg a boltlánc logójával elltott pulóverek, papucsok és más kiegészítők, amelyekre a Mylondon szerint az Aldi-rajongók azonnal le is csaptak.

Árak tekintetében sem vészes az új kollekció: átszámolva egy pár zokni kb. 600 forintba kerül, míg az aldis pulcsikért kb. 6200 forintot kellett fizetni, a pizsama pedig kb. 5400 forintba kerül a szigetországi Aldiban.

A Pénzcentrum megkérdezte a hazai leányvállalattól, hogy tervezik-e Magyarországra is elhozni az Aldi-kollekciót. Aki már rákészült a pulcsikra és zoknikra, annak van egy rossz hírünk, ugyanis azt közölték, hogy

az Aldi Egyesült Királyságban található üzleteiben kínált sajátmárkás ruhakollekció Magyarországon nem lesz elérhető.

Tréfából indult az egész

Emlékezetes, hogy Magyarországon hatalmas sikert aratott a Lidl sajátmárkás ruhakollekciója, ami tulajdonképpen egy viccből kerekedett: 2019-ben április elsején a németországi boltlánc viccből posztolt egy photoshoppolt sportciőt a Facebook-oldalára, ám ez akkora sikert aratott a vásárlók körében, hogy a Lidl 400 darabot le is gyártatott, és egy nyereményjáték keretein belül osztották ki a vásárlóknak.

Lesd meg a legújabb leárazásokat: irány a Pénzcentrum akciós újságok aloldala!

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A cipők azóta nagyobb volumenben is megjelentek a polcokon, Belgiumban például pillanatok alatt elfogyott 200 ezer darab, és a hollandoknál is hatalmasat ment a cipő. Volt olyan, aki tízszeres áron akarta továbbértékesíteni a Lidl-cipőt, mert már egyszerűen nem lehetett kapni.

A Lidl legendás sportcipője 4999 forintba került itthon, de volt zokni is 449 forintért. Ha valakinek Lidl-ös pólóra fájt a foga, az 1499 forintért kaphatta meg. Hazánkban is kapható lesz a sajátmárkás női leggings is 1599-ért, és a Lidl-papucsot is piacra dobják 1999 forintért.

Címlapkép: Aldi

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem