Hamarosan Magyarországon is kapható lesz a Lidl sportcipője: ennyibe fog kerülni

Hamarosan Magyarországon is kapható lesz a Lidl sportcipője: ennyibe fog kerülni

2020. szeptember 30. 09:01

Magyarországon is piacra dobja sikercipőjét a Lild: a sajátmárkás darab egy vicc nyomán született, Németországban és több európai országban is megőrülnek érte az emberek. Nem csak a cipő érkezik, egy egész kollekcióval támad a boltlánc.

Hétfőtől Magyarországon is piacra kerül a Lidl sajátmárkás ruhakollekciója, ami már jó ideje hatalmas siker Németországban, és több más európai országban is. Az akciós újságból kiderült, hogy a Lidl sportcipője 4999 forintba kerül majd itthon, de lesz zokni is 449 forintért. Ha valakinek Lidl-ös pólóra fáj a foga, azt 1499 forintért kaphatja meg. Hazánkban is kapható lesz a sajátmárkás női leggings is 1599-ért, és a Lidl-papucsot is piacra dobják 1999 forintért.

Nézd meg a legfrissebb akciós kiadványokat a Pénzcentrumon!

Tréfából indult az egész

A Lidl-kollekció tulajdonképpen egy viccből kerekedett: tavaly április elsején a németországi boltlánc viccből posztolt egy photoshoppolt sportciőt a Facebook-oldalára, ám ez akkora sikert aratott a vásárlók körében, hogy a Lidl 400 darabot le is gyártatott, és egy nyereményjáték keretein belül osztották ki a vásárlóknak.

A cipők azóta nagyobb volumenben is megjelentek a polcokon, Belgiumban például pillanatok alatt elfogyott 200 ezer darab, és a hollandoknál is hatalmasat ment a cipő. Volt olyan, aki tízszeres áron akarta továbbértékesíteni a Lidl-cipőt, mert már egyszerűen nem lehetett kapni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?