Drága augusztus vár a magyar szülőkre: így még elkerülheted a csődöt

2020. augusztus 6. 14:30

A tervek szerint a 2020/2021-es tanév hagyományos formában indul, logikus, hogy a szülők nem szeretnének vagyonokat elverni iskolaszerekre, ha egy hónapig lesz tantermi oktatás, utána pedig újra digitális csatornákon keresztül oktatják a diákokat. Viszont mivel nem láthat senki a jövőbe, mégsem lenne érdemes lemaradni a nagy nyári akciókról: bár még van egy szűk hónap szeptemberig, inkább még most érdemes megvenni a füzeteket, ceruzákat, iskolatáskákat, nyomott áron. Ha pedig jön a második hullám, a tanszerek elállnak. Mutatjuk, milyen iskolakezdési kedvezményekkel találkozhatunk a Tesco, Lidl, Auchan, Aldi üzleteiben.

A 2020/2021-es tanév a tervek szerint a hagyományos formában indul el, amint azt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter is hangsúlyozta a július 30-i Kormányinfón. Az pedig, hogy szeptembert követően hogy alakul az év, még homály fedi. Mint a járvány alatt kiderült, sok családban nem volt elég digitális eszköz ahhoz, hogy a gyerek(ek) részt tudjanak venni a digitális oktatásban és a szülő is tudjon dolgozni.

Így pedig felmerülhet a kérdés, hogy az idei iskolakezdésnél mit érdemes inkább vásárolni: digitális eszközöket, otthon tanuláshoz szükséges dolgokat (rendes íróasztal, szék, asztali lámpa, stb.), vagy inkább iskolatáskára, füzetekre költsön tízezreket a szülő. Ebben sajnos nem lehet jó tanácsot adni, hiszen a járványgörbe alakulását nem lehet kiszámítani, főként ha kinyitnak az iskolák. Az viszont biztos, hogyha már be kell vásárolni füzetből, akkor érdemes olcsón, akciósan beszerezni.

A nagy boltláncok már július végén hatalmas leárazásokkal támadtak: a Tesco a Végre hív a suli, az Auchan az Idén is szuper buli a suli, a Lidl pedig a Vigyázz, kész, sulistart jelmondattal hirdette meg a nagy akciókat. Július 28-tól augusztus 16-ig vásárolhatnak be kedvezményesen a szülők, diákok.

Vigyázz, kész, sulistart

A Lidl kifejezetten az iskolakezdésre kiadott akciós újságjábantalálható design füzetek 69 forinttól kaphatók. Az idei sulikezdés is olyan merchandising dömpinget hoz, akárcsak az eddigi évek: Pókemberből, Jégvarázsból, Star Wasból, Jurassic Worldből, Minionokból, verdás cuccokból nem lesz hiány. A pókemberes, jégvarázsos füzeteket 299 forintért vesztegeti a boltlánc, a keményfedeles mappákat 899-999 forintért.

Figurás tolltarók kaphatók 1499-1799 forintos áron, a színesceruza, valamint vízfesték készletek 799 forintba kerülnek. Egy csomag gyurmát 359 forintért szerezhetünk be. Az ergonómikus iskolatáskákat 4444 forintért vihetjük haza, a tornazsákokat 999 forintért adják. Ledes asztali lámpákat már szintén kapunk 4444 forintért.

Minden további heti akciót megtalálsz a Lidl újságjában!

Végre hív a suli

A Tesco sulikezdés témájú akciós újságjában 32 forintos füzetet is találtunk, és a legalapabb egyrekeszes 990 forintos hátizsáktól, a több rekeszes, spéci iskolatákákig az ár elmehet 3490-21990 forintig is. A tornazsákokat 1399 forintért szerezhetjük be.

A menőbb tolltarók 1199-2490 forintba kerülnek, színesceruzák csomagja 539 forint, a vízfesték és zsírkréta készletek 149-419 és 99-199 forintba kerülnek. Könyvek is vannak akcióban: a Gőgös Gúnár Gedeon és AblakZsiráf, 20% kedvezménnyel 2159 forintba kerül. Az őszre nem csak sulis cuccokkal, hanem már melegebb ruhatárral is készül a Tesco. A kabátok kiskamaszoknak 4490-6490 forintért lesznek, a kisebbeknek már 3990 forintért.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Ráadásul ezen a hétvégén minden iskolatáskára 50 százalék kedvezményt ad a boltlánc. Minden további Tesco akcióért kattints ide.

Idén is szuper buli a suli...

Az Auchan is meghirdette az elmaradhatatlan iskolakezdési kedvezményeket, állatmintás füzetekkel (199 Ft), jégvarázsos-pókemberes táskákkal, Harry Potter-es, minionos tolltartókkal csábítja be a gyerekeket és szüleiket. A jégvarázsos, verdás uzsidobozra (399 forint) is biztos sokan ráharapnak majd.

Az iskolatáskák 4990-16990 forint között mozognak árban, az A4-es spirál füzetek 349 forintért kaphatók. Színes ceruzákat 449-1490 forintért vehetünk készletben, és a kötelező olvasmányoknak is lement az ára: most egységesen 548 forintba kerülnek!
Otthon tanuláshoz kínálnak 12-20 százalékos kedvezménnyel íróasztalokat 9990 forinttól, és hozzájuk tartozó székeket 15-20 százalékos kedvezménnyel 15990 forinttól. Az asztali lámpákat 3790-5490 forintért vesztegetik. Az okoseszközöket is be lehet szerezni kedvezményesen, akár részletfizetéssel,

okostelefont már 29990 forintért, tabletet 38990 forintért, új notebookot pedig 199990 forintért.

A további Auchan akciókat itt megtalálod!

Iskolakezdés? Felkészültünk!

Az Aldi vasárnaptól indítja el nagy sulikezdési akcióit, melyben lesz színes jegyzettömb 399 forinétrt, színes ceruza készlet 599-1599 forintért, ecsetkészlet 299 forintért. A tolltartó üresen 999 forintba kerül, tele írószerekkel 1699 forint.

Az A5-ös füzetek 149-169 forintba, az A4-esek 269 forintba kerülnek majd hétvégétől, még iskolatáskát is vehetünk 6999 forintért. Minden további Aldi akciót megtalálsz itt!

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem