15 °C Budapest

Így bukta el mesés lottónyereményét a magyar sztárműsorvezető: micsoda pech!

2019. december 1. 15:03

Mint ahogy arról a Pénzcentrum november 30-án, szombat reggel beszámolt, a tavalyi évben egy Ötöslottó nyertes nem váltotta be a majd 1,7 milliárd forintot érő szelvényét, így bukta a mesés vagyont. Nagyot bukni azonban nem csak így lehet, Peller Mariann és családja például úgy bukott óriásit, hogy egyszer mégsem tették meg a jól bejáratott szerencseszámokat, pedig akkor éppen kihúzták volna őket...

A szerencsejátékhoz fűződő viszonyáról is beszélt Peller Marianna a Blikknek, aminek során elmondta, hogy az emlékei a gyerekkorára nyúlnak vissza, melyek keserűek is lehetnének, de ő ma már inkább viccesen fogja fel a nagy lottónyeremény elúszását. A műsorvezető édesapjával többször lottózott, de nem sűrűn jártak sikerrel. Persze egyszer-kétszer összejött két találatuk az Ötöslottón, amivel visszanyerték a szelvényük árát, de ennél több nem.

Nagypapám viszont már rutinosabb játékos volt, rendszeresen lottózott és mindig ugyanazokkal a számokkal, de sose nyert. A nagymamám ezt egy idő után megelégelte, és egyetlen alkalommal nem engedte meg, hogy játsszon, természetesen pont akkor lett volna négyes találata. Ez akkoriban egész nagy összegnek számított, onnantól egyetlen alkalmat sem hagyott ki, de szegénynek többé sosem jött össze 

- mesélte el keserédes történetét a lapnak Peller Mariann. 

Van, akinek a milliárdos szelvény sem kell

A Pénzcentrumon éppen november 30-án, szombat reggel számoltunk be első kézből arról, hogy a tavalyi évben egy

titokzatos Ötöslottó nyertes nem váltotta be a majd 1,7 milliárd forintot élő nyertes szelvényét.

Így úszni hagyta a gigászi nyereményt. Ez persze önmagában is teljes mértékben ámulatba ejtő, ám arról sem szabad mindeközben megfeledkezni, hogy hétről-hétre hazai szerencsevadászok ezrei nem veszik fel az őket megillető nyereményeket.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Ötös- és Hatoslottó esetében a nyertes alapjátékok körülbelül 96 százaléka kerül kifizetésre a határidőn belül jelentkezett jogos nyertes részére (...), azaz csupán 4 százaléka kerül az át nem vett nyeremények alapjába

- tudta meg a Pénzcentrum a Szerencsejáték Zrt.-től. Erről az alapról azt érdemes tudni, hogy az abba begyűlt összeget a Szerencsejáték Zrt. jellemzően különsorsolások formájában meghirdetett nyereményekre fordítja vagy az egyes játékok nyereményalapja kerül belőle kiegészítésre. "Tehát azok a pénznyeremények, amelyekért nem jelentkeznek a rendelkezésre álló határidőn belül a nyertesek, végül szintén a játékosokat gazdagíthatják" - írták a Pénzcentrumnak küldött válaszokban.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm