14 °C Budapest
Így bukta el mesés lottónyereményét a magyar sztárműsorvezető: micsoda pech!

Így bukta el mesés lottónyereményét a magyar sztárműsorvezető: micsoda pech!

2019. december 1. 15:03

Mint ahogy arról a Pénzcentrum november 30-án, szombat reggel beszámolt, a tavalyi évben egy Ötöslottó nyertes nem váltotta be a majd 1,7 milliárd forintot érő szelvényét, így bukta a mesés vagyont. Nagyot bukni azonban nem csak így lehet, Peller Mariann és családja például úgy bukott óriásit, hogy egyszer mégsem tették meg a jól bejáratott szerencseszámokat, pedig akkor éppen kihúzták volna őket...

A szerencsejátékhoz fűződő viszonyáról is beszélt Peller Marianna a Blikknek, aminek során elmondta, hogy az emlékei a gyerekkorára nyúlnak vissza, melyek keserűek is lehetnének, de ő ma már inkább viccesen fogja fel a nagy lottónyeremény elúszását. A műsorvezető édesapjával többször lottózott, de nem sűrűn jártak sikerrel. Persze egyszer-kétszer összejött két találatuk az Ötöslottón, amivel visszanyerték a szelvényük árát, de ennél több nem.

Nagypapám viszont már rutinosabb játékos volt, rendszeresen lottózott és mindig ugyanazokkal a számokkal, de sose nyert. A nagymamám ezt egy idő után megelégelte, és egyetlen alkalommal nem engedte meg, hogy játsszon, természetesen pont akkor lett volna négyes találata. Ez akkoriban egész nagy összegnek számított, onnantól egyetlen alkalmat sem hagyott ki, de szegénynek többé sosem jött össze 

- mesélte el keserédes történetét a lapnak Peller Mariann. 

Van, akinek a milliárdos szelvény sem kell

A Pénzcentrumon éppen november 30-án, szombat reggel számoltunk be első kézből arról, hogy a tavalyi évben egy

titokzatos Ötöslottó nyertes nem váltotta be a majd 1,7 milliárd forintot élő nyertes szelvényét.

Így úszni hagyta a gigászi nyereményt. Ez persze önmagában is teljes mértékben ámulatba ejtő, ám arról sem szabad mindeközben megfeledkezni, hogy hétről-hétre hazai szerencsevadászok ezrei nem veszik fel az őket megillető nyereményeket.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Ötös- és Hatoslottó esetében a nyertes alapjátékok körülbelül 96 százaléka kerül kifizetésre a határidőn belül jelentkezett jogos nyertes részére (...), azaz csupán 4 százaléka kerül az át nem vett nyeremények alapjába

- tudta meg a Pénzcentrum a Szerencsejáték Zrt.-től. Erről az alapról azt érdemes tudni, hogy az abba begyűlt összeget a Szerencsejáték Zrt. jellemzően különsorsolások formájában meghirdetett nyereményekre fordítja vagy az egyes játékok nyereményalapja kerül belőle kiegészítésre. "Tehát azok a pénznyeremények, amelyekért nem jelentkeznek a rendelkezésre álló határidőn belül a nyertesek, végül szintén a játékosokat gazdagíthatják" - írták a Pénzcentrumnak küldött válaszokban.

NEKED AJÁNLJUK
Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 2. vasárnap
Petra
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?