-1 °C Budapest

Ez már a vég: ismét lehalt a Cinema City weboldala

2019. április 4. 11:11

Egy órája kezdték el árusítani a jegyeket a Bosszúállók legújabb részére, de máris elérhetetlen a Cinema City weboldala. 

A Bosszúállók: Végjáték premierjére, április 24-ére mától lehet jegyet váltani a Cinema City mozikban. Lehetséges, hogy jobban jár az, aki az online vásárlás helyett személyesen megy el megvenni a jegyét. Nem az első eset, hogy a e-jegyvásárlási rendszer összeomlik a hirtelen megnövekedett forgalomtól, és hiába próbálunk jegyet váltani. 

Egy olvasónktól kaptuk az alábbi fotót 10:50-kor, amikor megpróbálta megváltani a jegyét a blockbusterre: 


Az ország legnagyobb mozihálózatánál többször előfordult már ez a probléma: eddig a Star Wars-filmek jegyelővételekor tapasztalhatták a rajongók tömegesen a problémát. Az eleve 10 órára meghirdetett online jegyelővétel a blockbusterek esetében időnként később élesedik, aztán pedig nem bírja el a rendszer a terhelést. 

Az online jegyvásárlási felület késedelmes és akadozó indulása miatt akár az is elképzelhető, hogy az első előadásokra meg fogják venni az összes jegyet a mozipénztárakban. Olvasónk tapasztalata szerint maga az oldal működik, de az egyes előadásoknál nem lehet lefoglalni a jegyeket. Ezt a Cinema City facebook oldalán elérhető információk is megerősítik. Az online elővásárlást hirdető poszt alatt számtalan komment igazolja, hogy nem bírja a rendszer a terhelést. 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 54 087 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 54 721 forintos törlesztőt (THM 14,57%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Úgy tűnik, ismét jelentkezett a már ismert probléma is: a pénzt levonja a rendszer, de a jegyről nem érkezik meg az emailes visszaigazolás.

Erre a szolgáltató válasza, hogy a vásárló keresse fel az ügyfélszolgálatot. A Cinema City tájékoztatása szerint a a probléma kizárólag a Cinema City Aréna IMAX termének vetítéseit érinti. Mivel a Bosszúállók: Végjáték egyes jeleneteit kifejezetten IMAX kamerával forgatták, így érthető, hogy sokkal nagyobb az érdeklődés ezek iránt a vetítések iránt. Mivel a film játékideje extrém hosszú, 182 perc, ezért kevesebb vetítést tudtak eleve beütemezni.  

A Cinema City Magyarország lapunkat arról tájékoztatta, hogy dolgoznak a probléma elhárításán. Tájékoztatásuk szerint mindenki vissza fogja kapni a pénzét, akitől úgy vontak le az összeget, hogy nem igazolták vissza a foglalását. Mindeközben folyamatosan nyitják meg az új előadásokat a jövő héti vetítésekre is, tehát hamarosan elérhető lesz az online elővásárlás a további előadásokra is. 

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 7. kedd
Tódor, Rómeó
6. hét
Február 7.
A házasság hete
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?