Ilyen akció idén már nem lesz: indul a roham a Tescóban, Lidlben

Ilyen akció idén már nem lesz: indul a roham a Tescóban, Lidlben

2018. május 25. 11:03

Közeleg a gyereknap, a szülők nagy része készül valamilyen meglepetéssel a gyerekeknek. Egy korábbi kutatás szerint a legtöbben 2 és 5 ezer forint közötti összegből oldják meg az ajándékvásárlást. Utánanéztünk, a különböző áruházláncokban mit vásárolhatunk meg a gyerekeknek akciósan.

Május utolsó hétvégéje a gyerekekről szól. A szülők, nagyszülők többsége készül valamilyen meglepetéssel a gyerekeknek, próbálják minél emlékezetesebbé tenni a gyereknapot számukra. Nem sajnálják a pénzt a közös programokra és játékokra. A több Játéksziget üzletet üzemeltető Formatex Kft. korábbi felmérése szerint a szülők  80 százaléka készül valamilyen meglepetéssel május utolsó vasárnapjára.

A kutatás szerint a családok nagy részénél a gyerekek valamilyen tárgyat, vagyis játékot, könyvet kapnak, és sokan szerveznek valamilyen közös programot is az ünnep alkalmából. A programokra és az ajándékokra a megkérdezett szülők 27 százaléka 2-5 ezer forint között költ, de a válaszadók 19 százaléka 5000-7500 forintot is kiad ez alkalomból. A megkérdezett szülők több mint 20 százaléka válaszolta azt, hogy gyereknapra akár 10 ezer forintot is áldoznak az ajándékokra, és a válaszadók közel 16 százaléka általában 10 és 20 ezer forint közötti összeget költ gyereknapkor.

Az ajándékok között továbbra is a játékok a legnépszerűbbek, majd a könyv és az édesség következik, de sokan lepik meg a gyereküket kedvenc ételükkel is. Sportszereket és ruhát a szülők 15 százaléka készül adni gyerekének.  Érdemes azonban előre átgondolni, mire mennyit szeretnénk költeni a hétvégén, ugyanis ha terv nélkül vágunk bele a gyereknapi fergetegbe, könnyen olyan költésekbe is bele szaladhatunk, amik igencsak megcsorbíthatják a családi kasszát. Ennek apropóján most megnéztük, hogy a legnagyobb magyarországi áruházak polcai között, milyen akcióra lelhetnek azok, akik a nagybevásárlással kötnék egybe az ajándékok beszerzését is.

Tesco

A Tescóban rengeteg játék lesz 20 százalék kedvezménnyel kapható. Ilyenek például a V-tech játékok, Thomas és barátai vagy különböző távirányítású autók is. A Monopoly társasjátékok darabja 5 990, míg az EnchanTimals játékfigurák 5 990 forintba kerülnek. Az édes szájú lurkók is örülhetnek persze, hiszen a Danette puding 399, a Nesquik csoki 79, míg a Smarties 139 forintba kerül.

Ennél is több Tescós akcióért fusd át a hipermarket 21. heti kínálatát!

Lidl

A Lidlben a Vitatigris 199, a Kubu piskóta 49, a vajas keksz 69, míg a Smarties 119 forintba kerül. De a diszkont sorai között korzózva találhatunk fészekhintát 11 999, sima hintát 2 499, illetve ugrálóvárat is 12 999 forintért. Játékfigurákat is vásárolhatunk 499 forintért, de hogy ne csak a gyerkőcök járjanak jól beszerezhetünk asztalitenisz készletet is 3 499 forintért.

Ha érdekelnek a Lidl további kedvezményei mindenképp fusd át a diszkont aktuális kiadványát!

Aldi

Az Aldiban a Dinoszaurusz élménymedence 14 990, míg a vízi csúszda 3 499 forintba kerül, de találhatunk kisebb gyerekmedencéket is 4 999 forintos áron. Ha egy nagyobb beruházással lepnénk meg nem csak a gyerekeket, hanem az egész családot, akkor az Aldiban találhatunk komplett kültéri pingpongasztalt 119 990 forintért. Ebben a diszkontban is találunk megannyi kedvezményes édességet is, a Kinder Schoko-Bons 999, az M&M’s drazsé 479, míg többféle Chio chips 399 forintba kerül csomagonként.

További Aldis akcióékért kattintsd ide!

Auchan

Az Auchanban a Natec Genesis gamer szék 39 990, a Huawei Y6 pedig 32 990 forintba kerül, de a hipermarketben találunk még műanyag játékházat 17 900, illetve Trambulint is 24 999-64 990 forintig. Ebben az üzletben is sok kedvezményes édesség várja a vásárlókat. Ezek közül például a Haribo gumicukorka 199, a Chipicao croissant 129, illetve a Corny big szelet 179 forintba kerül.

További auchanos akciókért fusd át az áruház aktuális akciós kiadványát!

NEKED AJÁNLJUK
Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 3. szombat
Ferenc, Olívia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 3. 19:16