4 °C Budapest

Címke: aurus (20 cikk)

Nagy Bálint | 2012. május 27. 13:23

Lepusztult lakóházak, trükköző társasházkezelők

Folyamatos expanzió és ésszerűtlen árverseny jellemzi a sokszereplős társasház-kezelési piacot Magyarországon, mely a változékony piaci környezet ellenére egyértelműen koncentrálódik. Az egyre komplexebb szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások térhódítása elkerülhetetlennek tűnik. Annál is inkább, mivel a közeljövőben fordulóponthoz érkeznek a piaci szereplők.

Pénzcentrum/MTI | 2011. augusztus 15. 17:32

Ez a világ legdrágább családi háza: aranyból épült + képek

A svájci és olasz határon fekvő Lago Maggiore tengerszem partján készült el a világ legdrágább háza. A több mint kétezer milliárd forintot kóstáló épület a borsos ára mellett vélhetően a felhasznált építési anyagok miatt hívja fel magára leginkább a figyelmet.

Orosz Márton | 2010. május 20. 16:58

Most mozizz IMAX-ben, olcsóbb!

Egyfajta mérföldkőhöz érkezett ma a magyar mozikultúra: első alkalommal vetítenek teljes egészében 2D-s filmet az ország egyetlen IMAX-termében. Míg külföldön gyakran van erre példa, nálunk eddig hiába vágyakoztak a rajongók arra, hogy kedvenc filmjük a legnagyobb magyar vászonra kerüljön.

Portfolio | 2009. november 30. 17:15

Ismét lecsaptak a kalózok: 2,000,000 hordónyi olajat vittek el

Újra lecsaptak a szomáliai kalózok: hasonlóan a tavalyi nagy dobásukhoz, most ismét egy 2,000,000 hordónyi olajat szállító szupertankerre tették rá a kezüket. A görög tulajdonban lévő Maran Centaurus-t a Kuwait Petroleum Corp. (KCP) bérelte, és rakományát az Egyesült Államokba szánták. A kért váltságdíj elérheti a 3 millió dollárt is.

Pénzcentrum | 2009. szeptember 7. 14:02

Óriási akció: alig használt dinoszaurusz eladó

Las Vegas hatalmas attrakcióra készül: október elején elárvereznek egy dinoszaurusz-csontvázat. A Tyrannosaurus rex meglepően jó állapotban levő csontjaiért akár másfél milliárd forintot is adhatnak.