12 °C Budapest

Nem szabad kihagyni: ez most a téli sláger a Praktikerben, Tescóban

2017. november 17. 14:30

Bár a nappali mínuszok még elmaradnak, vészesen közeleg az igazi tél. Ennek egyik biztos jele, hogy az elkövetkező napokban már hózáporok is várhatóak. Éppen ezért már most érdemes elébe menni a dolgoknak és megkezdeni a felkészülést. Ahhoz pedig, hogy ez gazdaságosan sikerüljön a Pénzcentrum összegyűjtött néhány akciót, amit az áruházak kínálnak vásárlóiknak.

Bár a hőmérők még csak ritkán mutatnak mínuszokat, érezhetően közeleg a tél. Ezt támasztja alá az is, hogy az elkövetkezendő napokban akár már hózáporok is kialakulhatnak országszerte. Ennek apropóján a Pénzcentrum a mai napon összegyűjtötte, hogy milyen teendői vannak a lakásban, illetve házban élőknek télen. Nevezetesen, hogy a tulajdonosoknak miként kell megoldaniuk a havassá és jegessé vált járdák csúszásmentesítését úgy, hogy ne kelljen többszázezres büntetéseket fizetniük.

Ahhoz azonban, hogy gazdaságilag is megérje a felkészülés, mindenképpen érdemes szétnézni a Pénzcentrum - Akciók oldalon, hiszen a nagy áruházak ezen a héten is rengeteg kedvezménnyel várják vásárlóikat. Ezekből az ajánlatokból gyűjtöttünk most össze mi is néhányat.

A tél ellen

A gépjárművünk védelme a téli mínuszokban is elsődleges, ezért fontos például a fagyálló hűtőfolyadék korai beszerzése. A Tesco webáruházában például a - 35 fokig védelmet nyújtó, 1 kg-s  fagyálló folyadék 649, míg az 5 kilogrammos kiszerelés 2 990 forintba kerül.

KATT: Ha érdekelnék a Tesco 46. heti akciós ajánlatai is, akkor nézd meg a legújabb kiadványukat!

A Praktiker webshopjában az 1 literes, Sheron fagyálló koncentrátum 1 299, míg a -72 fokig biztosítást nyújtó Prelix, 1 kilós kiszerelés 899 forintba, az 5 kilogrammos pedig 3 999-be kerül. A barkácsáruház honlapján elérhető továbbá rézpengés jégkaparó is 399 forintért, de beszerezhető kefés változat is 399 forintért. Sőt kesztyűs kaparó is kapható 999-ért. Az háztáji munkálatokhoz beszerezhető műanyag hólapát is 1 499-ért, azonban kapható alumíniumból készült is 4 899 forintért. A Praktier elektromos hómarót is árul 59 990 forintért.

A barkácsáruház repertoárjában megtalálható az útszóró só is. Egy 10 kilós kiszerelésért 699, míg az 5 kilósért 399 forintot kell fizetni. Ezeken felül kapható még jégoldó is, 10 kilogrammos kiszerelésben, 1 899 forintért.

KATT: További akciókért fusd át a Praktiker legújabb akciós újságját is!

Az Obi oldalán is nagyszámban fellelhetők például hólapátok. Itt egy alumínium darab 3 299-tól kezdődik, de egy ergonomikus nyéllel ellátott eszközért 13 999 forintot is ott lehet hagyni a boltban. Egy hómaróért azonban már mélyebben a zsebbe kell nyúlni, a benzines változatért 179 990, míg az elektromosért 32 990 forintot kell fizetni.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A barkácsáruház repertoárjában megtalálható az útszóró só is. Egy 10 kilós kiszerelésért 699, míg az 5 kilósért 399 forintot kell fizetni. Ezeken felül kapható még jégoldó is, 10 kilogrammos kiszerelésben, 1 899 forintért.

JÓL JÖNNE 500 EZER FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 36 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja (THM 11,73%), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank (THM 12,73%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az Erste, a Cetelem, és a Cofidis gyorskölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Hogy meg ne fázz

A tél beköszöntével a hó eltüntetés és járműveink védelme melett  fontos az is, hogy megfelelő ruházattal vegyük fel a harcot a mínuszokkal szemben. A Lidl-ben most a női téli kabát 7 999 forint, a leggings pedig 1 499. Az áruház természetesen a férfiakra is gondolt, így a férfi hosszú aláöltöző nadrág 1 799 forintért vásárolható meg.

KATT: Ha még több Lidl akció érdel, nézd át az áruház legújabb akciós kiadványát is!

Az Auchannál a férfi télikabátokat 9 490, még a bélelt nadrágokat 5 990 forintért lehet megvásárolni. Ezzel szemben a hölgyek 12 990 forintért vehetnek tollkabátot és 5 990-ért juthatnak bélelt bakancsokhoz.

KATT: Még több akcióért fusd át az Auchan legfrissebb akciós újságját.

 Az Aldinál is elérhetőek téli ruházati termékek, így például a bélelt bakancsok 5 999 - 7 999 forint között vásárolhatük meg. A női termo harisnyákért és házicipőkért pedig 1 299, illetve 1 999 forintot kell fizetni.

KATT: Itt találod az Aldi 46. heti akciós mellékletét.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem