Leáll a nagy magyar bank: ekkor nem tudod majd használni a kártyád

Leáll a nagy magyar bank: ekkor nem tudod majd használni a kártyád

2017. április 14. 14:30

Április 16-án, vasárnap hajnalban lesz szünet a CIB Banknál. A bankkártyákat és egyéb szolgáltatásokat sem lehet majd használni.

Egy olvasónktól érkezett a hír, miszerint a CIB Bank ügyfelei április 16-án, vasárnap hajnali 01:30-tól egészen reggel 6-ig nem tudják majd használni a kártyáikat.

Kedves Ügyfelünk! Április 16-àn 01:30 órától 06:00 óráig bankkártyás és egyéb szolgáltatásaink karbantartás miatt nem lesznek elérhetők

- olvasható az üzenet szövege.

A bank azt írja a honlapján, hogy nem lesz elérhető:

CIB Internet Bank, MobilCIB szolgáltatás,

a bank mobilalkalmazása,

eBroker szolgáltatása,

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Business Terminal,

Kártyákkal történő fizetés, készpénzkivétel: bank- és hitelkártyás fizetések, készpénzfelvétel ATM-ből,

Kártyaelfogadás: POS terminálok esetében a CIB Bank által kibocsátott bank- és hitelkártyaelfogadás, internetes kártyaelfogadás (eCommerce) esetén minden kártya elfogadása nem lesz elérhető.

A telefonos ügyfélszolgálat pedig csak korlátozott funkcionalitással lesz elérhető.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 14. hétfő
Vazul
24. hét
Június 14.
Húsmentes világnap
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. június 13. 16:08