34 °C Budapest
Itt az Auchan nagy dobása: ilyen kényelmesen még nem vásárolhattál

Itt az Auchan nagy dobása: ilyen kényelmesen még nem vásárolhattál

2016. november 18. 17:02

Elindított az Auchan az online boltját, ahol 14 ezer termék elérhető, a kiszállítási díj pedig egységesen 499 forint. Mutatjuk, hogy melyik településeken és kerületekbe szállít.

Már egy ideje tervezte az Auchan, hogy online boltot nyit, így nem volt nagy meglepetés az áruház indulása. A társaság vezetője, Dominique Ducoux még 2014-ben beszélt a webáruház indításának terveiről, igaz, az Indexnek adott interjúban még 2015-ös nyitásról beszélt. A francia tulajdonú cég Magyarországon egyébként 19 üzletet működtet.

Jelenleg Budán, az I., a II., a XI., a XII., és a XXII., kerület lakosai rendelhetnek a webáruházból, valamint a Törökbálinton, Diósdon és Érden élők.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?